Asta-i nesimţire! S-a scumpit iar benzina

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Îşi bat joc de noi! Benzinarii se bat azi cu pumnii în piept că au ieftinit carburanţii cu un ban, pentru ca mâine să-i scumpească cu zece. Asta în timp ce euro şi dolarul se dezumflă de la o zi la alta.

4 bani pe litru. Aceasta era reducerea aplicată carburanţilor, trâmbiţată joi de Rompetrol. Ieri, aceeaşi companie a anunţat scumpirea benzinei şi motorinei cu 8, respectiv 9 bani pe litru.

Preţul unui litru de benzină standard a ajuns ieri la 6,12 lei, iar motorina la 6,18 lei/litru, după scumpiri repetate de la începutul lunii. Şi Petrom are carburanţi mai scumpi de la o zi la alta. În urmă cu două zile un litru de benzină costa 5,97 lei, iar ieri, în aceeaşi staţie, tariful urcase la 6,06 lei/litru. Dacă în trecut puneau scumpirile pe seama cursului valutar şi a fluctuaţiilor barilului de petrol, astăzi motivele sunt altele.

simeon stalpnicul png

"Modificările de preţ se datorează creşterii cotaţiilor internaţionale la benzină şi motorină. Politica de preţuri urmăreşte într-o manieră moderată cotaţiile internaţionale ale produselor petroliere exprimate în lei şi este influenţată de fiscalitate şi competiţia pe piaţa locală", ne-a declarat Ramona Zanfirescu, reprezentantul companiei Petrom. Reporterii Click! au dat ieri o raită prin benzinării şi au luat preţurile carburanţilor: aproape peste tot sunt mai scumpi decât erau cu o zi în urmă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net