Atrocitate la Vaslui. I-a b─âgat levierul ├«n uter ┼či a omor├ót f─âtul!

10 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile

Fapt─â inimaginabil─â! O femeie ├«ns─ârcinat─â ├«n cinci luni a ajuns ├«n com─â la spital, dup─â ce concubinul a b─âtut-o cu coada unei coase ┼či a omor├ót f─âtul cu un levier pe care i l-a introdus ├«n uter. B─ârbatul de 42 de ani din jude┼úul Vaslui a fost re┼úinut miercuri de poli┼úi┼čti.

Concubina lui Constantin Boitan a fost g─âsit─â mar┼úi sear─â z─âc├ónd ├«ntr-un ┼čan┼ú. Femeia gravid─â prezenta o hemoragie puternic─â ┼či era plin─â de v├ón─ât─âi, fiind preluat─â de un echipaj al Serviciului de Ambulan┼ú─â Vaslui, care a cerut apoi sprijinul unui echipaj de Terapie Intensiv─â Mobil─â. ├Än urma investiga┼úiilor efectuate ├«n spital, medicii au constatat c─â f─âtul este mort. ÔÇŁUrmare a primelor investiga┼úii medicale, femeia a fost diagnosticat─â cu traumatism abdominal, hematom vulvo-perineal─â post traumatic─â, f─ât decedatÔÇŁ, au declarat reprezentan┼úii spitalului.

A încercat să se ascundă

Potrivit investiga┼úiilor efectuate de poli┼úi┼čti, ├«n seara de 7 noiembrie, b─ârbatul ┼či-a lovit concubina cu coada unei coase, ├«n urma unui conflict. ├Än plus, exist─â indicii c─â agresorul i-ar fi b─âgat concubinei un levier ├«n uter, pentru a-i ucide f─âtul. Dup─â comiterea faptei ├«ngrozitoare, b─ârbatul a p─âr─âsit locuin┼úa ┼či a ├«ncercat s─â se ascund─â, ├«ns─â a fost prins miercuri. Dup─â ce a consumat cantit─â┼úi mari de alcool, agresorul ┼či-ar fi ie┼čit din min┼úi la g├óndul c─â nu ar fi fost el tat─âl copilului.

┼×ase copii

Cei doi concubini mai au ├«mpreun─â ┼čase copii, cu v├órste cuprinse ├«ntre 2 ┼či 11 ani. Direc┼úia General─â de Asisten┼ú─â Social─â ┼či Protec┼úia Copilului (DGASPC) Vaslui a intervenit joi ┼či i-a preluat pe cei ┼čase micu┼úi de la locuin┼úa din Code┼čti a b─ârbatului ┼či i-a internat ├«n centre de plasament. Cel mai mic dintre copii a fost dat ├«n plasament familial la un asistent maternal profesionist.

Magistra┼úii Judec─âtoriei Vaslui au emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele lui Constantin Boitan. 

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
BeFunky collage (7) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
bnr jpeg
regina elisabeta a II-a
accident botosani png
pasajul unirii jpeg
girl g7bb0eb269 1280 jpg
carbohidrati jpeg