Au găsit 3.000 de lei într-un sacou, la spălătorie. Ce au făcut cu banii

Ultima actualizare:

    2007. Angajatele spălătoriei s-au fotografiat cu banii găsiţi în hainele unui client (foto: replicaonline.ro)
2007. Angajatele spălătoriei s-au fotografiat cu banii găsiţi în hainele unui client (foto: replicaonline.ro)

Cum să nu le strângi în braţe pe aceste femei? Angajatele unei spălătorii ecologice din Mangalia au înţeles că banii nemunciţi nu aduc fericirea. Ele au returnat unui client 3.000 de lei găiţi în buzunarul unui sacou adus la curăţat. Acum sunt vedetele localităţii.

Un om de afaceri din Mangalia care şi-a dus un sacou la curăţătorie a fost sunat de angajatele firmei să vină să-şi recupereze o sumă de bani, descoperită de acestea în buzunarul hainei. Femeile au declarat că soţia afaceristului a adus la curăţătorie mai multe articole vestimentare, luni dimineaţă, pentru a fi spălate şi călcate. Când au verificat hainele de pete, acestea au descoperit în buzunarul unui sacou nu mai puţin de 3.000 de lei, bani care ar fi făcut oricui cu ochiul.

„A venit cu o comandă mai mare. După ce a plecat doamna, am luat hainele pentru a găsi petele şi, căutând în buzunare, am găsit această sumă de bani într-un sacou bărbătesc. Am numărat banii şi imediat am anunţat şefii. Au căutat numărul de telefon al persoanei şi, în mai puţin de jumătate de oră, a venit şi a intrat în posesia banilor. Nu ştia de acei bani şi a fost foarte surprinsă”, a declarat Elena Ducu, angajata spălătoriei ecologice, pentru ziarul Replica de Constanţa.

Omul de afaceri care şi-a recuperat banii, Victor Bădică, deţine un restaurant în staţiunea Venus.

Angajatele spălătoriei au mărturisit că nu este pentru prima dată când găsesc sume importante de bani în hainele clienţilor. În 2007 au înapoiat unui client 10.000 de lei şi 150 de euro. Cu altă ocazie, femeile au descoperit bijuterii de valoare, pe care le-au înapoiat posesorilor lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net