Au rezervat mielul «pe caiet» încă de la Revelion


    Costel Şerban ne-t arătat lista  lungă de clienţi
Costel Şerban ne-t arătat lista lungă de clienţi

A început nebunia cumpărăturilor pentru Paşte. Însă, au fost şi români prevăzători care au arvunit carnea de miel încă de la Revelion. Şi Internetul este asaltat cu oferte de mioare de vânzare.

Se apropie Paştele şi a început goana după produsele specifice acestei sărbători. Însă, sunt persoane care s-au asigurat că pe masă vor avea ceea ce este mai important: carnea de miel. 

Imediat după Anul Nou, un proprietar de fermă din Braşov s-a trezit asaltat de persoane care au vrut să facă rezervări pentru miei. Clienţii lui sunt gurmanzi care ţin la eticheta eco. Nu vor carnea din măcelarii sau din galantarele magazinelor, ci în viu şi pe alese. Şerban Costel deţine o pensiune agroturistică în comuna Tărlungeni din judeţul Braşov. În imediata apropiere a pensiunii are o fermă. Printre alte orătănii din ogradă, creşte şi oi.


    Tot mai mulţi români preferă animalele hrănite natural 100%
Tot mai mulţi români preferă animalele hrănite natural 100%

”Mieii, oile, dar şi restul animalelor din fermă sunt hrănite numai cu fân cosit manual, lucernă fără pic de îngrăşăminte artificiale. Am început să fac lista cu rezervările pentru mieii de Paşte din data de 2 ianuarie, imediat după Anul Nou. Şi gata, i-am dat pe toţi!”, a declarat Şerban Costel.  Pentru că în puţine ferme se cresc animalele bio şi cererea este mare.Dacă acum mieii cântăresc în jur de 8-10 kg, până de Paşte greutatea lor se va dubla. Din fermă vor pleca la preţul de 15-17 lei/kg. În pieţele braşovene, în locurile special amenajate , vânzarea  cărnii de miel va începe săptămâna următoare.

simeon stalpnicul png
mihai voropchievici 1 jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
FotoJet (11) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg