Au stat la «poveşti» chiar cu Dracula!

Ultima actualizare:

    Legendele au  legat numele lui  Vlad Ţepeș de  castelul Bran
Legendele au legat numele lui Vlad Ţepeș de castelul Bran

Britanicii de la Asociaţia Shadow Seekers, care sunt specializaţi în paranormal, au venit în România pentru a vorbi cu fantomele. Ei au mers la Castelul Bran, unde spun ei, au luat legătura cu spiritul lui Vlad Dracul.

Înarmaţi cu ustensile speciale pentru detectat fantome, britanicii specializaţi în cercetări paranormale au pornit în căutarea spiritelor în toate cotloanele castelului, în turnuri, temniţe, pivniţe, încăperi.

„Punem pe podea instrumentul şi permitem spiritului să se apropie şi, făcând asta, luminile se aprind pentru că se spune că spiritele au un câmp electromagnetic", a spus un membru al Asociaţiei.

Căutările au avut şi rezultat, spun britanicii. Ei susţin că au reuşit să contacteze câteva fantome, ba chiar au luat legătura şi cu Vlad, proprietarul de secole al castelului, care a fost deranjat de prezenţa lor.

Specialiștii în paranormal din Anglia au căutat dovezi ale prezenţelor spiritelor

simeon stalpnicul png

„L-am întrebat cum obişnuiau oamenii să-i spună? El a scris «Dracul». L-am întrebat dacă are un mesaj pentru noi şi ne-a scris: «Plecaţi». Aşa că nu prea pare încântat că ne aflăm aici", a spus un alt britanic.

Desigur, au fost şi locuri în care nu a fost simţită prezenţa fantomelor. „Suntem încântaţi şi extrem de curioşi. Am stat o jumătate de oră cu ei în tunelul care face legătura dintre parcul regal şi vechea fântână. Şi din nefericire nu s-a înregistrat nimic", a spus Alexandru Prişcu, directorul Castelulului Bran. Britanicii de la Asociaţia Shadow Seekers, înfiinţată în urmă cu cinci ani, s-au aflat pentru prima dată în România, unde au venit pentru a vorbi cu fantomele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
fructe si legume jpg
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net