«Au tras cu gloanţe în casă! Puteau să-mi omoare familia»


    Mircea Iremciuc ne arată  distrugerile provocate  de gloanţele trase asupra  locuinţei sale
Mircea Iremciuc ne arată distrugerile provocate de gloanţele trase asupra locuinţei sale

Ameninţările în stil mafiot devin o realitate şi în România. Un om de afaceri din satul sucevean Călineşti Enache a fost victima unui astfel de atac. Acum, toţi membrii familiei trăiesc cu spaima că pot fi omorâţi chiar în propria casă.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu două săptămâni, când în vila bărbatului au fost trase două gloanţe. Totul s-a întâmplat în miez de noapte, în timp ce Mircea Iremciuc, administratorul a două firme de construcţii, se afla acasă doar cu fiica sa.

Bărbatul susţine că a auzit un zgomot ca de petardă, iar când s-a apropiat de geam a văzut două maşini care au demarat în trombă din faţa casei sale.

simeon stalpnicul png

„Dimineaţa, când m-am trezit am văzut o gaură în tavan. Apoi m-am uitat la geam şi era găurit, ca de cartuş. Puteau să ne omoare! Am sunat imediat la 112 şi a venit poliţia", a povestit Mircea Iremciuc.

Anchetatorii au ridicat din locuinţă două proiectile de plumb, pe care le-au examinat în laborator. După două săptămâni de anchetă, poliţiştii nu au reuşit încă să îi identifice pe autori. Mircea Iremciuc are însă o ipoteză.

„Cu vreo lună înainte să se tragă cu pistolul am fost sunat pe telefonul mobil şi mi s-a spus: «Dă banii de pe Rădăuţi, că altfel o să ai probleme!» La lucrările pe care le-am făcut am de plătit o serie de bani pentru materiale, dar am şi de încasat bani de la cei cu care am încheiat contractul şi care refuză să plătească ultima tranşă de bani, deşi lucrările s-au finalizat", a povestit Mircea Iremciuc. Chiar dacă nu se afla acasă în noaptea atacului, soţia bărbatului, Mariana Iremciuc, spune că nu mai poate dormi noaptea din cauza gândului că ar putea fi omorâtă.

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub emma corrin png
Kirstie Alley jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg