Austria. Un român și-a desfigurat fetița cu artificiile date la ziua ei. Alte două femei au ajuns la spital

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Sărbătorirea celor 9 ani ai fetiței sale s-a transformat într-o experiență extrem de neplăcută. Copila a suferit răni grave la față după ce tatăl ei a dat „artificii”.

Totul s-a întâmplat în Viena-Simmering, Austria, unde trăiește și această familie de români. Tatăl copilei de 9 ani, un român în vârstă de 30 de ani, a găsit un dispozitiv pirotehnic în formă de spray și, crezând că este vorba despre o lumânare, s-a gândit să o folosească la momentul aniversării fiicei.

Astfel, bărbatul a pus și a aprins dispozitivul pirotehnic pe o masă, în aer liber. Alături de el stăteau fetița lui și încă două femei, în vârstă de 29 și 43 de ani. Din cauza înălțimii mai mici a copilului, micuța a suferit leziuni faciale severe, în timp ce femeile au suferit leziuni minore ale corpului, scrie stiridiaspora.ro

Bărbatul avea 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat  

Bărbatul a sunat imediat la urgență, iar la faţa locului a ajuns un echipaj medical care a stabilizat victimele și le-a predat unei echipe ale Crucii Roşii. Victimele au ajuns la spital.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj al poliţiei care a stabilit că bărbatul a avut o alcoolemie de 1,24mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest context, poliția vieneză a lansat un semnal de alarmă împotriva manipulării nepăsătoare a obiectelor pirotehnice necunoscute. Pentru a evita asemenea accidente, obiectele explozive nu trebuie folosite niciodată în imediata apropiere a copiilor sau sub influența alcoolului. 

Citește și: 

Un infractor român este căutat în toată Austria dupa ce a evadat ca în filme dintr-un spital

Povestea emoționantă a șoferului român de TIR, văzut plângând într-o parcare din Austria: „Nu vrea bani, doar ceva de mâncare!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net