«Automatele de cafea au înălbitor de rufe, nu lapte»

Aveţi grijă de unde cumpăraţi cafeluţa zilnică! Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au descoperit că bem orice, numai cafea nu luăm de la aparatele pe care le găsim la tot pasul.

Protecţia Consumatorului anunţă că toate aparatele de cafea vor fi verificate în următoarele zile. “Am discutat cu patronatele cărora le-am spus, de bun-simţ, să le scoată ei ca să nu venim să le scoatem noi”, a declarat Marius Pîrvu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), citat de adevarul.ro. 

Marius Pîrvu spune că nu este voie ca aparatele de cafea să funcţioneze afară, ci numai înăuntru. De asemenea, nu este voie să funcţioneze dacă nu sunt branşate la o reţea de apă. ”Trebuie să se scrie pe eticheta lor ceea ce beţi, respectiv cafea sau cafea cu albitor, pentru că nu vorbim despre cafea cu lapte, ci cafea cu înălbitor de rufe, de ce vreţi dumneavoastră. Machiatto nu e machiatto”, a mai afirmat Marius Pîrvu, citat de adevarul.ro. Tot el a afirmat că multe din cele 100.000 de automate de cafea nu au autorizaţie sanitar veterinară.

În acest moment, una dintre campaniile de control de amploare va fi în hypermarketurile din toată ţara. În urma discuţiilor cu proprietarii automatelor de cafea, aceştia au cerut un răgaz de 15 zile pentru a lua autorizaţiile obligatorii. 

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Jose Maria Gimenez la finalul partidei Uruguay Ghana se ceartă cu arbitrul Daniel Siebert. FOTO EPA EFE
locuri de munca angajari
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg