Avocată din Capitală, prădată de menajeră. I-a furat ceasuri de peste 300.000 de euro

Ultima actualizare:

    Femeia a fost arestată
Femeia a fost arestată

O menajeră şi fiul său au furat zece ceasuri de valoare din casa unei avocate. Cei doi au fost reţinuţi de poliţiştii bucureşteni. Prejudiciul se ridică la 300.000 de euro.

"În cursul zilei de marţi, poliţiştii bucureşteni din cadrul Secţiei 3 Poliţie au identificat şi prins o femeie în vârstă de 43 ani şi pe fiul acesteia, suspectaţi că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuinţă în care femeia asigura menajul", precizează Poliţia Capitalei, citată de Agerpres.

Bărbatul, împreună cu femeia care asigura menajul în locuinţa situată în sectorul 1, pe strada Berzei, au sustras zece ceasuri de valoare pe care ulterior le-au înlocuit cu nişte replici pentru ca proprietara să nu sesizeze furtul.

Avocata avea o colecţie de 46 de ceasuri în valoare de sute de mii de euro.

Oamenii legii spun că femeia a fost plecată mai multe săptămâni în străinătate, iar când s-a întors a constatat că-i lipsesc mai multe accesorii de valoare şi a anunţat poliţia.

"În urma cercetărilor efectuate de judiciariştii bucureşteni a reieşit faptul că suspecta, in perioada august - octombrie 2013, în timp ce proprietara apartamentului era plecată din ţară, ar fi sustras, cu ajutorul fiului său, în vârstă de 23 de ani, zece ceasuri de mână în valoare de aproximativ 300.000 de euro. După ce ar fi reuşit să sustragă ceasurile aceştia le-ar fi vândut unei terţe persoane contra sumei de 2.000 de lei bucata. Ulterior, pentru a-şi ascunde fapta, cei doi ar fi achiziţionat replici ale ceasurilor originale pe care le-ar fi pus în locul celor sustrase", subliniază DGPMB.

Femeia de 43 de ani şi fiul acesteia au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net