Avocata Loredana Radu, fost apărător al lui Ponta, a fost reținută de DNA


    Loredana Radu a fost reținută de procurorii DNA
Loredana Radu a fost reținută de procurorii DNA

Avocata Loredana Radu, fost apărător al lui Victor Ponta, a fost reținută de DNA, miercuri seară (23 martie). Aceasta este cercetată pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani, în același dosar în care a fost reținut primarul sectorului 2 din Capitală, Neculai Onțanu.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru Mediafax, că Loredana Radu a fost reținută pentru 24 de ore de procurorii DNA, urmând să fie prezentată în fața magistraților de la Curtea de Apel București cu propunere de arestare preventivă.

Neculai Onțanu, acuzat de luare de mită

Informația a venit la scurt timp după ce Neculai Onțanu, primarul sectorului 2 din București, a fost reținut de DNA. Acesta ar fi luat mită un teren de 1500 mp. „În perioada 2006 – 2007, inculpatul Neculai Onțanu, primarul Sectorului 2 București, a acceptat promisiunea unor foloase materiale de la o persoană, beneficiar al unor drepturi litigioase (denunțător în cauză), pentru a facilita procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza sectorului 2, în conformitate cu prevederile Legii nr. 18/1991.

După emiterea titlului de proprietate, inculpatul Neculai Onțanu a primit o suprafață totală de teren de 1.500 mp, situată pe strada Barbu Văcărescu, care a fost transferată de către denunțător, în mod gratuit, prin intermediul unor contracte de vânzare - cumpărare fictive către suspecta Radu Loredana Claudia și o altă persoană, interpuși indicați de edil. În baza acestei solicitări, la data de 13 noiembrie 2007, s-au încheiat, la același notariat public, două contracte de vânzare cumpărare prin care a fost transferat dreptul de proprietate asupra unei suprafețe de 500 mp din terenul situat pe str. Barbu Văcărescu către persoana respectivă și asupra unei suprafețe de 1.000 mp din același lot către suspecta Radu Loredana Claudia'', se arată în referatul procurorilor DNA, citat de Digi 24.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
andreea esca si alexandre eram jpg
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
Cozonac
shutterstock 165207755B jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
Cameră de hotel - bagaj FOTO Shutterstock
ronaldo bucurie jpg
image
image
image
image
index webp
brad impodobit jpg
cub cred în românia bran png
niculae si rodica badalau jpg
În Obor, lumea  cumpără orice, de  la mezeluri la brazi jpeg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători