B─âiat de 12 ani din Arad, b─âtut cu s─âlb─âticie de tat─âl unui alt copil. De la ce a pornit conflictul

26 octombrie 2021
image
Un b─âiat de 12 ani a fost b─âtut crunt de tat─âl unui alt copil, pe un teren de fotbal Foto: aradon.ro

Un băiat culcat pe terenul de fotbal, cu mâinile ridicate la cap, încercând să pareze loviturile unui bărbat! Asta se poate vedea într-o filmare făcută în Arad, pe stadionul din cartierul Subcetate.

ÔÇ×AduÔÇÖ sabia, b─â!ÔÇŁ, poate fi auzit b─ârbatul de 54 de ani spun├ónd c─âtre fiul s─âu de 12 ani, ├«n filmarea care a surprins o parte din b─âtaia de duminic─â seara de pe terenul de fotbal din cartierul Subcetate, scrie aradon.ro. A╚Öa ├«╚Öi ├«ndeamn─â un b─ârbat de 54 de ani fiul ├«n v├órst─â de 12 ani, ├«n timp ce ├«i aplica o corec╚Ťie cu pumnii ╚Öi picioarele unui copil.

Victima este culcat─â pe terenul de fotbal, cu m├óinile ridicate la cap, ├«ncerc├ónd s─â pareze pumnii b─ârbatului. La un moment dat, ├«n cadru apare ╚Öi fiul b─ârbatului. ╚śi acesta ├«l love╚Öte cu piciorul ├«n cap pe b─âiatul c─âzut la p─âm├ónt.

B─âtaie din cauza unui fault

Totul a pornit de la un fault, dup─â cum povestesc martorii. ÔÇ×Copiii se jucau fotbal. A venit copilul de 12 ani, b─âie╚Ťii s-au certat ├«ntre ei pentru un fault, copilul l-a sunat pe tat─âl s─âu, a venit ╚Öi a ├«nceput s─â dea ├«n copii. Doi au ajuns la spital, al treilea e destul de bine. Copiii nici m─âcar nu ├«l cunosc pe b─âiatul de 12 ani, dar cum se jucau fotbal, au spus c─â n-are nicio importan╚Ť─â c─â copilul are 12 ani ╚Öi c─â se pot juca ├«mpreun─â, dar din p─âcate, pentru c─â l-au b─âgat ├«n echip─â au ajuns s─â fie b─âtu╚Ťi pentru o ceart─â ├«ntre copiiÔÇŁ, oamenii.

Incidentul a fost sesizat la 112 de un martor. La fa╚Ťa locului au sosit poli╚Ťi╚Ötii care au solicitat ajutor medical pentru copiii b─âtu╚Ťi, c├ónd au v─âzut c─â ace╚Ötia nu se simt bine. Doi dintre cei trei copii au ajuns la spital, unde li s-au efectuat investiga╚Ťii, ├«ns─â nu au r─âmas interna╚Ťi, iar cel de-al treilea nu a avut nevoie de ├«ngrijiri. 

Cite╚Öte ╚Öi: 

Incredibil! Băiat de 13 ani din Prahova, bătut până la leșin de mama unui copil de 8 ani

Copilul bătut de "monstrul din parc" se află în spital! Băiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printul nicolae romania crop jpg
printesa charlene png
dana rogoz (1) jpg
iulia parlea3 jpg
BeFunky collage (5) jpg
andreea marin lisabona 3 jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (5) jpg
Dr  George Diaconu 2 png
Chelnerita - servire restaurant FOTO 123 RF
Elena Udrea jpg
fruit 4416500 1920 jpg
Alina M╚őtcan (1) jpg