Bătaie cruntă pe litoral. Un angajat al unei terase, agresat brutal pe un motiv halucinant

Ultima actualizare:

    Bătaie pe litoral, în CostineștiFoto: Captură Video Pro Tv
Bătaie pe litoral, în CostineștiFoto: Captură Video Pro Tv

Un angajat al unei terase din Costinești a fost bătut crunt de un fost campion mondial la WuShu, disciplină a artelor marțiale chinezești. Motivul halucinant al bătăii este că tânărul a vrut să ia niște servețele de pe tejgheaua barului.

Poliția a anunțat, miercuri seară, 1 iulie, că un bărbat de 39 de ani, fost sportiv, a fost reținut pentru 24 de ore, în acest caz. Joi, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propuneri legale.

Se pare că întreg incidentul s-a petrecut după ce suspectul a răbufnit, deranjat că tânărul angajat a vrut să ia niște șervețele de pe tejgheaua barului.

Bătaie fără motiv în Costinești

Agresorul l-a lovit violent pe tânăr, cu pumnii și picioarele, iar ulterior, a continuat să se distreze la terasă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, până la sosirea Poliției la fața locului. Nimeni nu a intervenit în momentul bătăii, însă mai mulți martori au sunat la 112. 

Camerele de supraveghere ale localului suprind momentul în care angajatul trece pe lângă cei doi petrecăreți. Fostul sportiv începe să-l lovească fără milă, iar bărbatul de prăbușește. Un alt prieten de-al agresorului intervine ulterior și el.

„Da, da și jos, când am căzut jos, celălalt m-a călcat! Am mandibula ruptă! Eu sunt angajat la acea discotecă, sunt agent de securitate, iar când m-am dus la bar să iau niște șervețele, aceste două persoane erau acolo și eu când am pus mâna să iau șervețelele brusc m-a luat la bătaie! Deci fără să discutăm nimic, nici să ... absolut nimic!”, a declarat victima, potrivit stirileprotv.ro.

Principalul suspect nu le este străin polițiștilor. La scurt timp după ce a câștigat titlul de campion mondial de WuShu, a fost cercetat pentru fapte de tâlhărie. În 2010 și în 2014, mai mulți comercianți din Costinești au depus plângeri împotriva acestuia, mai informează sursa anterior meționată. 

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net