Beatrice Mahler, managerul Institutului "Marius Nasta": "Singurul pompier al spitalului este în concediu de șase luni"

22 februarie 2021
image
Managerul Institutului Marius Nasta a men╚Ťionat c─â singurul pompier, angajat al spitalului, se afl─â ├«n concediu de ╚Öase luni

Managerul Institutului "Marius Nasta" din Bucure┼čti, Beatrice Mahler, a declarat c─â unitatea sanitar─â are un singur pompier, iar acesta este ├«n concediu de ┼čase luni.

Un incendiu a fost anun┼úat duminic─â sear─â la sec┼úia mobil─â ATI de la Institutul "Marius Nasta", unde erau interna┼úi ┼čapte pacien┼úi. Conform IGSU, un ventilator extern a scos fum ┼či mai multe echipaje de interven┼úie s-au deplasat la unitatea medical─â. Pacien┼úii, ventila┼úi non invaziv, ├«ns─â ÔÇ×cu forme severeÔÇŁ ale COVID-19, au fost transfera┼úi.

Luni diminea╚Ťa, managerul Institutului "Marius Nasta" a declarat c─â unitatea sanitar─â dispune de un singur pompier, care se afl─â ├«n concediu de aproximativ ╚Öase luni. Pompierul a combinat concediile medicale cu cel de odihn─â, spune managerul spitalului Marius Nasta. Ea a subliniat c─â este necesar─â o schimbare a legisla╚Ťiei pentru ca acest lucru s─â nu mai fie posibil. 

"Aceste persoane sunt foarte greu de sanc┼úionat. Este nevoie de o reevaluare ├«n acest sens. Dac─â vrei s─â te implici, trebuie s─â fii al─âturi de oameni", a spus Mahler. Pe de alt─â parte, medicul a l─âudat modul ├«n care colegii s─âi au gestionat incidentul care s-a petrecut ├«n seara de duminic─â, 21 februarie. "Angaja┼úii ┼či colegii mei s-au comportat exemplar, to┼úi din pavilionul Covid au intrat ├«n zona ro┼čie, adic─â 24 de persoane ÔÇô personal medical, asistente, infirmiere, brancardieri", a ├«ncheiat Beatrice Mahler. 

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub tania budi png
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg