Becali, audiat din nou în dosarul lui Gabriel Popoviciu

Ultima actualizare:

    Gigi Becali spune că e la dispoziția Justiției
Gigi Becali spune că e la dispoziția Justiției

Gigi Becali a ajuns, joi dimineața, la Curtea de Apel București unde va da o nouă declarație în dosarul omului de afaceri Gabriel Popoviciu, scrie Mediafax. DNA îl acuză pe Becali de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului.

Gigi Becali a spus, la intrarea la audieri, că declarația sa din dosarul omului de afaceri Gabriel Popoviciu nu influențează judecata. „Eu nu sunt procuror ca să motivez sau să aduc probe. Denunțul meu nu are nici o importanță, pentru că infracțiunea lor este de abuz în serviciu, faptă care se demonstrează prin acte, prin încălcări de legi. (...) Eu am scăpat că am făcut declarație la procuror. Eu sunt la dispoziția Justiției”, a declarat Becali.

Judecătorii au decis reaudierea lui Gigi Becali, la cererea DNA, în dosarul în care Gabriel Popovicu este judecat pentru complicitate la abuz în serviciu şi dare de mită în legătură cu retrocedarea unui teren din zona Băneasa, după ce finanțatorul echipei Steaua și-a schimbat declarația în această cauză.

Direcția Națională Anticorupție a deschis, în luna martie 2016, un dosar penal pe numele lui Gigi Becali în care acesta este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, după ce la data de 15 februarie 2016 a dat o declarație de martor în fața instanței care contrazicea mărturia dată inițial în anul 2006 și în baza căreia a fost deschis dosarul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net