Bijou a comis-o din nou! Ne arată păsărica pe Facebook


    Uite păsărica, nu e păsărica! Bijou nu are inhibiţii
Uite păsărica, nu e păsărica! Bijou nu are inhibiţii

"Cântăreaţa fără chiloţei", frumoasa şi dezinhibata Bijou, s-a ţinut de cuvânt şi a publicat pe contul ei de Facebook fotografii care o înfăţişează în pielea goală. Tânăra a recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe cei care au acuzat-o că a participat la emisiunea „Lozul cel mare” de la TVR, unde a dansat şi cântat, fără lenjerie intimă.

„Iată poza cu păsărica la vedere. Urmează şi altele. Sper să vă placă. Puuuup”, acesta e mesajul care însoţeşte prima fotografie postată de Bijou. „Ce penal!”, a exclamat un utilizator al site-ului de socializare. Tânăra cântăreaţă a fost fotografiată în pielea goală, cu un joben pe cap şi cu o mantie neagră pe corp. Din dreptul organului genital se iveşte o pasăre, de mici dimensiuni, intrigată de rolul ei în toată povestea asta.

Bijou, tânăra care a fost acuzată că a cântat în cadrul emisiunii „Lozul cel mare” de la TVR fără lenjerie intimă, a vrut să dea o replică celor care s-au declarat oripilaţi de gestul ei. “Pentru că am tot fost acuzată că am apărut cu păsărica la vedere, asta fiind o mare crimă în ochii unor “moralişti”, m-am decis să le arăt….că nu am nimic de ascuns: în 3 zile de acum voi publica o şedinţă foto, extradordinar de frumoasă după umila mea părere, în care nu m-am ferit să pozez cu păsărica la vedere! Acum să-i mai văd ce scriu”, anunţa Bijou zilele trecute.

Bijou a intrat în atenţia publicului după ce a afişat o ţinută mai mult decât provocatoare la emisiunea "Lozul cel mare" de la TVR. Click! a surprins momentul, iar televiziunea română a fost nevoită să plătească o amendă usturătoare pentru momentul artistic deocheat.

Pentru Bijou, acesta a fost însă un bun început, pentru că toţi ochii au fost pe apariţiile ei. Artista a dezvăluit la vremea respectivă, într-un interviu exclusiv pentru Click!, misterul ţinutei provocatoare şi a mărturisit ce aşteaptă de la cariera ei de cântăreaţă.

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock