Bonusul ia amploare la Casa Pariurilor! (P)


    Casa Pariurilor mărește șansele de câștig
Casa Pariurilor mărește șansele de câștig

Casa Pariurilor a dat startul la bonus și a lansat Campania "Fă-ți BONUSUL cum vrei tu!". În perioada 3 septembrie 2012 - 3 ianuarie 2013, în toate agențiile Casa Pariurilor din țară, pariorii primesc bonusuri în funcție de numărul de evenimente jucate la pariuri sportive.

Pariorii au șansa să își stabilească singuri valoarea bonusului. Aceștia pot opta pentru bilete cu cât mai multe evenimente, datorită ofertei diversificate de sporturi și a variantelor multiple de pariere pe care Casa Pariurilor le pune la dispoziția pariorilor.

Campania "Fă-ți BONUSUL cum vrei tu!" vine cu un plus de noutate în rândul iubitorilor de pariuri sportive care au acum șansa de a-și alege singuri bonusul și de a-și mări câștigurile, primind 1% bonus pentru fiecare eveniment pariat. Cu cât sunt mai multe evenimente pe bilet, cu atât bonusul este mai mare, pariurile devin mai antrenante și câștigurile mai mari.

Nu contează pe ce variante se pariază, ce tip de bilet se alege (simplu, combinat cu baze, combinat fără baze sau chiar cu mai multe sisteme), bonusul se acordă la toate biletele jucate la pariuri sportive și pariorii își fac Bonusul cum vor ei. Toate detaliile despre sistemul de bonusuri și acordarea acestora se găsesc în regulamentul campaniei, prezent în fiecare agenție Casa Pariurilor, pe site-ul www.casapariurilor.ro sau la sediul companiei.

Pe lângă pariurile sportive, Casa Pariurilor mărește șansele de câștig, punând la dispoziția pariorilor peste 250 de extrageri săptămânale la cele 36 de loterii internaționale, pariuri pe curse de câini, dar și aparatele de tip slot machines.

George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
america express vedete concurenti 2022 jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
cub daniel onoriu png
image
image
image
image
image
image
Andrei Gîrjob jpeg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta