Braşov, «oraş de poveste» cu zero patinoare


    Patinoarul din complexul  “Agrement“ este închis  de aproape doi ani
Patinoarul din complexul “Agrement“ este închis de aproape doi ani

Turiştii care îşi vor petrece Sărbătorile de iarnă în Braşov vor fi întâmpinaţi cu o surpriză mai puţin plăcută. Ca niciodată, autorităţile au „pregătit” zero patinoare în aer liber.

Dacă în anii trecuţi Braşovul îşi aştepta turiştii cu trei patinoare în aer liber, anul acesta lucrurile s-au schimbat. Deşi vorbim despre “Braşov, oraş din poveste”, aşa cum l-au numit autorităţile, anul acesta nu s-au găsit resurse pentru redeschiderea „gheţuşurilor”. Astfel, cel mai mare patinoar din Braşov, care avea o tradiţie de 30 de ani, aflat în Complexul Agrement de sub Tâmpa, a fost lăsat în paragină, asta după ce în 2009 Consiliul Judeţean Braşov a investit peste 8 milioane de lei pentru modernizări. 

Al doilea cel mai mare patinoar în aer liber se organiza pe terenurile de tenis de la Olympia. Şi aici Consiliul Judeţean a scos la închiriat întreaga bază sportivă pentru 15 mii de euro pe lună, însă nu s-a arătat nimeni interesat să o preia. Singurul patinoar în aer liber se află în parcarea unui mall din Braşov însă locul este mult prea mic, iar preţurile mult prea mari, spun braşovenii.

simeon stalpnicul png

Costă 20 de lei numai intrarea, dublu faţă de preţurile de anul trecut de la patinoarele tradiţionale. Iar cine nu are patine mai scoate din buzunar încă 15 lei pentru închiriat şi încă 5 lei pentru garderobă.

cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
crima londra jpg
cub kassandra rotariu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
matreata jpg
Un ofițer de poliție din Londra, violator în serie: David Carrick FOTO Profimedia
Romania moneda euro bancnota zona euro FOTO Shutterstock
castelul bran foto Travelminit
test iq jpg
baza jos (captura video) jpg