Bucate fran┼úuze┼čti pentru invita┼úii lui T─âriceanu

simeon stalpnicul png

C─âlin Popescu T─âriceanu ┼či so┼úia sa Loredana pot spune c─â joi, 25 iulie, a fost ziua perfect─â. Au avut parte de o cununie civil─â superb─â, urmat─â de o petrecere sofisticat─â la un restaurant cu specific fran┼úuzesc din centrul Capitalei.

Cununia civil─â a ├«nceput la orele pr├ónzului, dar C─âlin Popescu T─âriceanu (61 de ani) ┼či mai t├ón─âra sa so┼úie, Loredana (36 de ani), au ajuns acas─â joi seara, abia dup─â ora 21.00. Dup─â ce au spus un ÔÇ×Da" r─âspicat ├«n fa┼úa primarului Andrei Chiliman, cei doi proaspe┼úi ├«nsur─â┼úei au mers al─âturi de rude ┼či prieteni ├«ntr-un restaurant exclusivist din centrul Capitalei, care apar┼úine unui Top Chef.

Familia T─âriceanu ┼či-a invitat rudele ┼či prietenii la un restaurant cu specific fran┼úuzesc din inima Capitalei

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Este vorba despre ÔÇ×La cantine de Nicolai", deschis─â de Nicolai Tand, unul dintre jura┼úii de la emisiunea ÔÇ×Top Chef". Din meniul cu specific fran┼úuzesc n-au lipsit terin─â de foie gras, specialitatea casei, servit─â cu trei dulce┼úuri, tartar de somon proasp─ât cu salat─â de fenicul crocant, tartar de crab cu past─â de avocado. Iar la felul principal invita┼úii au avut la alegere pe┼čte, fructe de mare, mu┼čchi de vit─â sau de porc. Totul absolut delicios ┼či prezentat ca la marile restaurante de la Paris.

Fostul premier ┼či iubita lui au fost condu┼či de primarul Andrei Chiliman

simeon stalpnicul png

Patronul restaurantului, Nicolai Tand, ne-a declarat c─â T─âriceanu este un client vechi ┼či a fost onorat s─â-i organizeze petrecerea de cununie. Invita┼úii s-au bucurat de meniul ales ┼či atmosfera destins─â p├ón─â ├«n jurul orei 20, c├ónd rudele Loredanei s-au urcat ├«n ma┼čini ┼či au plecat spre Buz─âu, ora┼čul natal al proaspetei doamne T─âriceanu.

T─âriceanu e tot numai un z├ómbet dup─â ce a spus ÔÇ×DaÔÇŁ ├«n fa┼úa primarului

simeon stalpnicul png

La ie┼čirea din cl─âdirea Casei de c─âs─âtorii, rudele au f─âcut fotografia de familie

simeon stalpnicul png
cub schimb─âri televiziuni png
Lia Bugnar
cub cheating wife png
hororoscop jpg
image png
image png
6 front spital jpg
cub andreea antonescu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
cub cheating wife png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg