Bucureștiul văzut din spațiu. Imaginea superbă publicată de NASA a devenit virală

Ultima actualizare:

    Așa arată Bucureștiul fotografiat din spațiuFoto: NASA
Așa arată Bucureștiul fotografiat din spațiuFoto: NASA

NASA a publicat o imagine nocturnă a orașului București, surprinsă de pe Stația Spațială Internațională. Iată cum arată Bucureștiul văzut din spațiu!

Imagine spectaculoasă! Capitala României, București, a fost fotografiată din spațiu, mai exact de la aproximativ de la 432 de kilometri înălțime, de pe Stația Spațială Internațională.

Fotografia a fost executată în data de 3 decembrie și a fost făcută publică pe site-ul oficial al NASA, alături de mesajul: „Capitala României, București, puternic luminată, cu o populație de aproximativ 1,9 milioane de locuitori, a fost fotografiată de pe Stația Spațială Internațională în timp ce orbita la 263 de mile deasupra Europei de Est.” 


    Foto: NASA
Foto: NASA

Imaginea a ajuns la scurt timp virală pe rețelele de socializare și, dacă tot ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă, interesant este că, din imaginea respectivă, luminile fac Bucureștiul să arate asemenea unui fulg de nea.

Stația Spațială Internațională (ISS) este o stație spațială experimentală aflată în spațiu, construită pentru a studia efectele microgravitației și a menținerii vieții în spațiu și ca platformă de observație astronomică și a Pământului. Altitudinea la care este plasată pe orbită variază între 319,6 km și 346,9 km și poate fi văzută cu ochiul liber de pe Pământ.

image
image
image
image
image
image
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
padure stejar china
Max Woosey Instagram jpg
cele mai bune destinații  sursa   Shutterstock jpg
Elisabeta Moraru country director Google România FOTO Adrian Pogîngeanu jpg
Plimbare foto pixabay