Bunica lui Alex Velea acuză familia că părăsit-o de 3 ani! Mamaie Virginica: “Și-au bătut joc!”. Ce spune mama solistului

Ultima actualizare:

    Alex Velea și bunica luifoto: arhivă personală
Alex Velea și bunica luifoto: arhivă personală

Mamaie Virginica, bunica lui Alex Velea, își petrece bătrânețile singură, într-o casă modestă din Craiova. Femeia s-a plâns că nimeni din familie nu a mai trecut pe la ea, în ultimii 3 ani. În vârsta de 86 de ani, mamaie Virginica nu mai trage vreo speranță să-și vadă fiul sau nepotul, ajuns mare vedetă la București! Nora ei, mama solistului, spune însă că femeia a refuzat să s emute la București, așa cum a făcut toată familia.

Mamaie Virginica, cum îi spun apropiații, susține că familia a uitat-o și că a lăsat-o să își ducă ultimele zile într-o casă modestă din Craiova. Femeia, în vârsta de 86 de ani, plânge cu lacrimi amare, căci nu și-a mai văzut fiul de trei ani (n.r. pe tatăl lui Alex Velea), iar de nepotul Alex mai știe doar că e vedetă și că este ocupat cu copiii și partenera actuală de viață, cântăreața Antonia.

“Alex nu mă întreabă dacă am sau nu bani!”

“Sunt atât de supărată, că nu am cuvinte să spun, când eu i-am ajutat cu de toate. Și-au bătut joc, dar există un Dumnezeu. Viața mea a fost munca și să văd de copiii lor. Cu nimeni din familie nu am mai vorbit de vreo trei ani, să mă întrebe ce fac, cum sunt. Doar vecinii mă mai ajută. Nu trebuia să facă așa, eu nu am făcut rău la nimeni, i-am dat de toate. Nu s-au întrebat dacă am bani pentru medicamente, cum mă simt. M-au ajutat vecinii. Ce să fac? Să mă milogesc? Vreau să mor liniștită”, a declarat, cu lacrimi în ochi, bătrâna, la Acces Direct (Antena 1).Cât despre nepotul Alex Velea, mamaie Virginica a fost cea care i-a îndrumat cântărețului primii pași în viață. Acesta are chipul bunicii tatuat pe piele, dar se pare că nu a mai vizitat-o de ani întregi.


    Bunica lui Alex Velea s-a plâns la Acces Directfoto: Antena 1
Bunica lui Alex Velea s-a plâns la Acces Directfoto: Antena 1

„Alex nu a mai venit să mă vadă, m-am supărat pe el. Am răcit la rinichi, plecam pe jos, prin iarnă grea, și mă ducem la el, să nu îl las singur acasă. Primii pași pe care i-a făcut, eu l-am învățat. L-am învățat de toate, să mănânce roșii, brânză. Îi mergea mai bine mintea lui Alex decât tatălui său. Nici nu mă întreabă dacă am bani sau nu”, a mai spus octogenara.Femeia vrea să lase apartamentul în care locuiește în Craiova unei fete care o îngrijește momentan, însă fiul și nora ei nu sunt de acord. Bunica lui Alex Velea are o pensie de 1.700 de lei și se plânge că nu se descurcă singură cu banii, având în vedere că o parte din acești bani se duc pe medicamente, iar întreținerea este una destul de mare.


    Alex Velea și masa safoto: Antena 1
Alex Velea și masa safoto: Antena 1

Mamaie Virginica este la cuțite de câțiva ani cu nora ei, Constanța Velea. Mama cântărețului susține că bunica Virginica refuză, însă, orice soluție pentru a nu fi singură și preferă mai degrabă să stea cu vecinii. Familia artistului i-a propus bătrânei să meargă la București împreună cu restul familiei, însă aceasta a refuzat. Femeia nu a fost de acord nici cu varianta de a sta la un cămin privat de bătrâni. “În momentul în care nu am mai avut putere și forță nu am mai putut. Nu am putut să muncesc în două case. Nu sunt trei ani de când nu ne ducem. Soțul meu a mers înainte de pandemie lunar. Bunica, lucrurile astea, nu le spune. E posibil, după 40 de ani să vorbești asemenea baliverne? Spune că l-ai dat afară pe nepotul dumitale. Ăsta e motivul pentru care nu a mai fost la Craiova”, a declarat mama lui Alex Velea, la "Acces direct".

Citește și:

Alex Velea: ”Am avut toți Covid: eu, Antonia, copiii și părinții mei”. S-a temut pentru viața tatălui său

Alex Velea a cerut-o pe Antonia de soție! Ce inel a primit frumoasa cântăreață: “Ești focul din inima mea!”

VIDEO Velea a filmat cererea în căsătorie. Reacția Antoniei, neprețuită. "Am lăcrimat, ne-am jurat iubire veșnică"

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net