Buzăul, inundat în doar câteva minute

simeon stalpnicul png

Ploile torenţiale şi inundaţiile au făcut victime în ultimele 24 de ore.

Un bărbat din Bacău a făcut infarct în mijlocul viiturii, după ce maşina în care se afla a fost luată de apă. Omul a făcut un atac de panică şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a mai putut fi salvat.

În Buzău, mai multe străzi au fost inundate în urma unei ploi torenţiale care a durat doar o jumătate de oră. În unele zone s-au creat ambuteiaje, după ce autoturismele au cedat din cauza apei intrate la motor.

Nici chiar în centrul oraşului canalizarea nu a făcut faţă, astfel că una dintre cele mai circulate străzi, Chiristigii, a fost acoperită de apă preţ de o jumătate de oră, pe o porţiune de aproape un kilometru. Aici şoferii au devenit nervoşi deoarece motoarele unora au cedat, provocând ambuteiaje.

Localnicii s-au trezit cu apă de jumătate de metru în curţi

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Şi lângă Bucureşti au fost probleme

La doi paşi de Bucureşti, în comuna Pantelimon, oamenii s-au trezit cu gospodăriile inundate.

„E jale aici când plouă! Mai bine ne luăm bărci", spune cu amărăciune Ştefan Constantin, în timp ce se chinuie să iasă cu maşina dintr-o imensă băltoacă. Pe strada Răscoalei, un localnic a ajuns la limita răbdării.

Înarmat cu saci de nisip şi cizme de cauciuc, George Militaru încearcă să mai salveze câte ceva din curte. „În beci apa are metri! Ceapa, cartofii şi alte provizii plutesc acum. Mi s-a ars pompa şi frigiderul", spune omul supărat că autorităţile nu au luat nicio măsură.

Click!spune

ANM a emis joi o avertizare de COD PORTOCALIU de ploi abundente şi vijelii care a intrat în vigoare de la ora 18.00 şi care este valabilă până astăzi, 25 mai, ora 6.00. Sunt vizate judeţele Prahova, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Ilfov (inclusiv municipiul Bucureşti), Galaţi, Vrancea şi zona de munte a judeţelor Suceava, Neamţ şi Bacău.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
Screenshot 2022 11 29 at 14 50 45 png
Tiktok webp
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png