Când aveţi de gând să vă opriţi cu scumpirile astea?

Ultima actualizare:

    Benzina şi motorina  au ajuns la maximele  ultimelor luni
Benzina şi motorina au ajuns la maximele ultimelor luni

Cu aproape 30 de bani s-a scumpit benzina într-o singură lună, în timp ce preţul motorinei a crescut chiar şi cu 40 de bani. Este vorba de luna septembrie, căci în octombrie avem parte de un nou val de scumpiri.

OMV Petrom a crescut preţurile la pompe, săptămâna trecută, cu patru bani pe litru, atât pentru benzină, cât şi pentru motorină, au calculat cei de la economica.net. Majorarea, deşi nu pare mare, vine după o perioadă lungă în care preţurile au tot crescut, atât din cauza creşterii accizei, cât şi a creşterii cotaţiilor la petrol. 

simeon stalpnicul png

Aşa s-a ajuns că în mai toate benzinăriile din ţară preţul carburanţilor a depăşit sensibil pragul de 5 lei şi continuă să urce în ritm alert. Reporterii Click! au dat ieri o raită prin benzinăriile din nordul Capitalei şi au luat preţul la pompă pentru cele mai ieftine sortimente. Doar la Petrom am mai găsit benzină sub 5 lei, dar asta pentru că acolo, în weekend, preţurile sunt... promoţionale.

În rest, la Lukoil şoferii au achitat 5,06 lei pentru un litru de benzină şi 5,15 lei pentru unul de motorină, în timp ce la MOL carburanţii ajungeau la 5,11 lei (benzina) şi 5,23 de lei (motorina). În perioada 1 septembrie-1 octombrie, pe fondul creşterii accizei la carburanţi, preţurile la pompă au crescut cu 28 de bani pe litru în cazul benzinei şi cu 40 de bani pe litru pentru motorină.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net