Carmen Dan a sc─âpat de excludere! Trei deputa╚Ťi ╚Öi un senator, da╚Ťi afar─â din PSD

image
Carmen Dan a lipsit de la ╚Öedin╚Ťa din Parlament dedicat─â mo╚Ťiunii de cenzur─â foto: Inquam Photos

Mo╚Ťiunea de cenzur─â face victime ├«n PSD ├«nainte de a r─âsturna Guvernul Orban! Trei deputa╚Ťi ╚Öi un senator au fost exclu╚Öi, mar╚Ťi, din PSD pentru c─â au lipsit de la ╚Öedin╚Ťa din Parlament ├«n care se decidea soarta mo╚Ťiunii. Pe lista ini╚Ťial─â era ╚Öi Carmen Dan, ├«ns─â fostul ministru de Interne a motivat c─â se afla ├«n izolare, dup─â ce mama sa fusese confirmat─â cu noul coronavirus.

Social democra╚Ťii s-au reunit mar╚Ťi ├«ntr-o ╚Öedin╚Ť─â convocat─â de pre╚Öedintele Marcel Ciolacu, la o zi dup─â e╚Öecul ├«n Parlament al mo╚Ťiunii de cenzur─â. 

Conducerea partidului a decis excluderea din PSD a celor patru parlamentari care au absentat luni din Parlament de la mo╚Ťiunea de cenzur─â. Este vorba de deputa╚Ťii C─ât─âlin R─âdulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan ╚Öi de senatorul Roxana Pa╚Ťurc─â. Au votat doar doi lideri ├«mpotriva excluderii: Dumitru Buzatu ╚Öi Ionel Arsene.

Carmen Dan, în izolare, după ce mama sa a fost confirmată cu Covid-19

Carmen Dan a sc─âpat de sanc╚Ťiune, urm├ónd ca situa╚Ťia sa s─â fie analizat─â, dup─â ce fostul ministru de Interne a sus╚Ťinut c─â se afl─â ├«n izolare dup─â ce mama sa a fost confirmat─â cu coronavirus.

╚śedin╚Ťa Comitetului Politic Na╚Ťional a fost convocat─â pentru ora 17:00, la sediul PSD din Kiseleff. Pre╚Öedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anun╚Ťat luni, dup─â e╚Öecul mo╚Ťiunii de cenzur─â, care nici m─âcar nu a mai fost supus─â la vot, c─â va propune excluderea din partid a celor cinci parlamentari care au lipsit. Este vorba de Carmen Dan, C─ât─âlin R─âdulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan ╚Öi Roxana Pa╚Ťurc─â.

charlene printul albert2 jpg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
arsinel actor jpg
prigoana fiu jpeg
image
image
image
image
george simion freza noua iunie 2022 jpg
calendar ortodox 2021 28 iunie sf chir ioan png
foto1 copy jpg
fosssto1 copy jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
image png