A fost inaugurată casa-chitară de la Râşnov! Cât costă o noapte de cazare

Din luna august, peisajul arhitectural al României s-a modificat spectaculos, prin inaugurarea unei case cu o formă cu totul originală: de chitară. După cum informează adevarul.ro, primii oaspeţi au fost chiar amatori de muzică, veniţi la Rockstadt Extreme Festival, ce a avut loc la începutul lunii (2-6 august). 

Inedita casă,  văzută din față FOTO: Symphony Tiny House Resort
Inedita casă, văzută din față FOTO: Symphony Tiny House Resort

Casa-chitară este un bungalou în care există apă caldă, căldură, curent electric şi conexiune WI-FI la Internet. Pentru patru persoane, o noapte aici costă începând cu 600 de lei, iar proprietarii spun că vor mai construi şi alte case în formă de instrumente muzicale, prin care să-i atragă pe turişti.

Citește și: Cum arată primul hotel tematic din România

De altfel, cartierul se numeşte Symphony Tiny House Resort, iar locuinţa botezată Guitar Tiny House a primit primii oaspeţi la 1 august, cu o zi înaintea startului festivalului rock. Ea e prima construcţie din complexul cu totul original şi are o capacitate de maximum patru persoane, cu două paturi duble, bucătărie şi baie, curte proprie, terasă şi grill.

În spate,  casa are  4 geamuri FOTO: Symphony Tiny House Resort
În spate, casa are 4 geamuri FOTO: Symphony Tiny House Resort

„Suntem mândri că unitatea noastră, «Piece of Heaven», este singura cazare din ţară şi din regiune promovată de AirBnb pe prima pagină a lor, la secţiunea WOW/OMG. Este, de altfel, şi cea mai ieftină cazare din această categorie din întreaga Europă”, spun proprietarii, conform adevarul.ro.

Vezi și: Așa arată cel mai mic hotel din lume! 

„Cartierul nostru este despre natură. Suntem ultima casă dintr-un cartier frumos, la 6 kilometri de oraşul Râşnov, cu un kilometru de drum neasfaltat, cu nu atât de multe case, dar cu privelişti uimitoare. Plimbări pe jos sau cu bicicleta, trasee montane frumoase, care duc la Munţii Bucegi şi la diferite cabane montane”, îşi prezintă gazdele pensiunea. 

Camera de zi. FOTO: Symphony Tiny House Resort
Camera de zi. FOTO: Symphony Tiny House Resort

În plus, pe o rază de 6 kilometri se află Cetatea Râşnov, Dino Park, Complexul Sportiv de Sărituri cu Schiurile sau Peşterile Râşnov.

Unul dintre  dormitoare  e la etaj FOTO: Symphony Tiny House Resort
Unul dintre dormitoare e la etaj FOTO: Symphony Tiny House Resort

O căsuță similară există în Statele Unite ale Americii

Inedita casă din Râșnov e unicat în România, dar nu în lume. În localitatea americană Fayetteville, din statul Georgia, o astfel de locuință a fost proiectată de muzicianul country Elvis Carden, care a vrut să aducă un omagiu pasiunii sale de o viaţă pentru muzică, construind o casă sub formă de chitară.

Casa are 3.000  de metri pătrați
Casa are 3.000 de metri pătrați

Renovată, construcția care are peste 3.000 m pătrați, a fost scoasă la vânzare pentru 789.000 de dolari. Proprietatea este formată din trei apartamente, fiecare cu propriul dormitor şi baie, pentru oaspeţi sau familii numeroase. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net