Căsuţa lui Moş Crăciun din Piaţa Mare a Sibiului a devenit centru de vaccinare

Ultima actualizare:

Căsuţa lui Moş Crăciun din Piaţa Mare a Sibiului a devenit, începând de vineri, centru de vaccinare împotriva COVID-19. Totodată, Primăria a amplasat în cele mai vizibile locuri din oraş panouri cu mesajul "Împreună repornim Crăciunul prin vaccinare".

"Centrul de vaccinare Căsuţa lui Moş Crăciun este acum deschis! În povestea lui 2021, medicii şi asistentele sunt eroii, împreună cu toţi cei care se vor imuniza pentru a avea din nou Sărbători aşa cum le ştiam, la Sibiu!", a anunţat Primăria Sibiu, pe Facebook.

Campania are ca scop imunizarea sibienilor, înainte de sărbătorile de iarnă. De altfel, Primăria a amplasat în cele mai vizibile locuri din oraş panouri cu mesajul "Împreună repornim Crăciunul prin vaccinare".

Este al şaselea centru de vaccinare deschis în Sibiu

"Înainte să intrăm în spiritul Crăciunului, avem responsabilitatea vaccinării", au transmis reprezentanţii Primăriei. Căsuţa lui Moş Crăciun din Piaţa Mare este al şaselea centru de vaccinare deschis în Sibiu. Ea va funcţiona în acest scop până în 21 noiembrie, între orele 12.00 şi 20.00.

Târgul de Crăciun din Sibiu va fi organizat în perioada 26 noiembrie - 2 ianuarie, cu restricţii impuse de pandemie. Astfel, numărul căsuţelor va fi redus, iar accesul publicului se va face pe baza certificatului verde, fiind acceptate cel mult 2.500 de persoane.


    Panouri cu mesajul
Panouri cu mesajul
image
image
image
image
image
image
storm 4651306 1280 jpg
1 iunie la MAI jpg 1 jpg
muntele everest gunoaie jpg
sokoke pisica png
bugatti residences0profimedia jpg
3 Wednesday Addams   Official Teaser   Netflix 1 41 screenshotJPG jpg