Cât costă să te operezi de chist ovarian la Spitalul ISIS


    După operație, pacientele petrec circa două-trei zile în spital (Foto: facebook)
După operație, pacientele petrec circa două-trei zile în spital (Foto: facebook)

Nu intrați în panică! Membrii grupării teroriste Stat Islamic nu s-au apucat de operații chirurgicale. ISIS este numele unui spital privat din municipiul Constanța, care în această perioadă derulează o campanie socială prin care oferă servicii medicale gratuite femeilor care au probleme ginecologice. Iată care sunt condițile pentru a putea beneficia de tratament de specialitate fără a plăti pentru aceste servicii.

Medicii Spitalului privat ISIS demarează o nouă campanie caritabilă, menită să ofere femeilor care au probleme ginecologice posibilitatea să se trateze gratuit. Intervențiile chirugicale se fac fără plată, singurele costuri pe care pacientele trebuie să le suporte fiind cele aferente zilelor de spitalizare. Femeile care au fost diagnosticate sau au suspiciunea unei afecțiuni ginecologice, în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie, se pot prezenta pentru o consultație de specialitate la oricare din medicii Spitalului Privat Isis, prin simpla prezentare în regim de gardă sau printr-o programare telefonică. Dacă există indicaţia de operaţie, medicul specialist poate decide internarea pacientei, iar costurile tuturor investigaţiilor pregătitoare intervenţiei vor fi suportate integral de spital, se arată pe pagina de Facebook a spitalului.

Cele mai întâlnite afecțiuni ginecoloice pe care le reclamă româncele sunt chisturile ovariene, fibroamele uterine, incontinenţa urinară, dar şi diverse afecţiuni ale colului uterin. Doctorii spun că printre cele mai dificile cazuri pe care le-au tratat chirurgical s-a numărat o tânără de 17 ani, diagnosticată cu un chist ovarian de mari dimensiuni. “A fost un chist foarte mare, de circa 15 cm. Pacienta a fost operată cu succes şi s-a reintegrat în societate câteva zile mai târziu”, spune dr. Mohamed Zaher. Acesta a precizat că, în mod normal, o astfel de operație costă în jur de 1.000 de euro, însă pacientele care vor beneficia de această campanie vor plăti doar costul spitalizării, care se ridică la 300 de lei pe zi.

Cum te programezi

Pacientele trebuie să se prezinte cu dosarul medical (investigaţiile şi analizele medicale efectuate anterior) și restul documentelor personale. Spitalul Privat Isis Constanţa este situat pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 102. Programări se fac la telefoanele: 0341/463.344 sau 07 ISIS ISIS (07 4747 4747) ori prin email: office@isis-med.ro.

De asemenea, femeile care vor să beneficieze de operații gratuite trebuie să prezinte următoarele documente: adeverință de la locul de muncă sau de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate sau talonul de pensie, dovada plății asigurării de sănătate, cardul de sănătate și cartea de identitate.

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
Kanye West si Julia Fox jpg
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
masina culita jpg
Oleksiy Danilov FOTO Wkipedia
fifa gettyimages 491981958 jpeg
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg