C├ó┼úi turi┼čti a p─âgubit Genius Travel. Prejudiciul e uria┼č

25 august 2016
image
Potrivit oficialilor Autorit─â┼úii, Genius Travel, r─âmas─â ├«ntre timp f─âr─â licen┼ú─â de func┼úionare, urmeaz─â s─â ├«┼či depun─â, joi, dosarul de insolven┼ú─â

136.000 de euro este paguba suferit─â de 147 de turi┼čti care ┼či-au cump─ârat vacan┼úe de la Agen┼úia Genius Travel, intrat─â ├«n blocaj financiar, ├«n plin sezon.

Sunt cifrele pe care patronii agenţiei le-au prezentat Autorităţii Naţionale pentru Turism, după ce mai bine de o săptămână au fost de negăsit, potrivit hotnews.ro.

Administratorul ┼či actionarul majoritar al Genius Travel, Ionut Costea, a mers ieri la sediul Autorit─â┼úii Na┼úionale pentru Turism (ANT), dup─â ce Autoritatea ├«ncercase ├«n ultima s─âpt─âm├ón─â, f─âr─â succes, s─â ia leg─âtura cu reprezentan┼úii firmei.

Costea a mai spus c─â s-au ascuns pentru ca au lucrat la partea de documente ┼či imediat, ├«n zilele urm─âtoare, au ├«nceput s─â primeasc─â telefoane ┼či email-uri de amenin┼úare. Au preferat s─â nu mai apar─â pe nic─âieri p├ón─â nu g─âsesc o cale de rezolvare, iar acum se pare c─â vor trece la fapte. Costea a explicat c─â au lucrat la dosarul de insolven┼úa, pentru c─â trebuia s─â preg─âteasc─â toate documentele pentru a le depune la judec─âtorie.

Azi ├«┼či depun dosarul de insolven┼ú─â

Potrivit oficialilor Autorit─â┼úii, Genius Travel, r─âmas─â ├«ntre timp f─âr─â licen┼ú─â de func┼úionare, urmeaz─â s─â ├«┼či depun─â, joi, dosarul de insolven┼ú─â.

Situa┼úia nu este deloc ├«ncurajatoare, ├«n acest moment, nici pentru alte agen┼úii de turism din Rom├ónia. Jum─âtate dintre ele risc─â s─â ├«┼či piard─â licen┼úa, ├«n urm─âtoarele dou─â s─âpt─âm├óni, pentru c─â nu au f─âcut dovada c─âtre Autoritatea Na┼úional─â pentru Turism c─â au o poli┼ú─â de asigurare valabil─â, ├«n caz de insolven┼ú─â sau faliment.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg