Caz ireal în Vaslui: Mama de 37 de ani şi fiica de 15 ani, însărcinate cu acelaşi bărbat!

Ultima actualizare:

    Mezina, agresată sexual  de iubitul mamei şi al surorii
Mezina, agresată sexual de iubitul mamei şi al surorii

Ce oroare! Poliţiştii din Vaslui au scos la iveală detalii incredibile: un individ de 27 de ani a început o relaţie cu o femeie de 37 de ani, în timp ce era în concubinaj cu fiica ei mijlocie, de 15 ani! Ancheta a fost declanşată de poliţiştii din satul Bogdăneşti, în legătură cu un posibil caz de viol, victimă fiind copila cea mică, de 12 ani, a femeii.

Fata vagabonda prin sat, alungată de mamă. Aşa s-a aflat că agresorul sexual trăia cu mama celor două fete, femeia fiind însărcinată în 5 luni.  La audieri, anchetatorii aveau să descopere că mama începuse relaţia cu tânărul de 27 de ani în timp ce acesta era în concubinaj cu fiica ei mijlocie. Altfel spus, mama ”i-a furat” iubitul fiicei. Oamenii legii aveau să descopere că atât mama, cât şi fiica mijlocie sunt însărcinate, scrie adevarul.ro. 

”Cazul e complex. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, act sexual cu minor şi agresiune sexuală”, anunţă subinspectorul Bogdan Gheorghiţă, de la IPJ Vaslui.  Mama nu a schiţat nici o urmă de îngrijorare faţă de situaţia fiicelor sale, apreciind că tânărul de 27 de ani ”a greşit” atunci când a încercat să-i abuzeze fiica cea mică. În ceea ce priveşte relaţia pe care agresorul a avut-o cu fiica mijlocie, i s-a părut normală. Atât fata de 12 ani, cât şi cea de 15 ani au fost preluate într-un centru de specialitate.  

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net