Caz uluitor de malpraxis. O bătrână din Baia Mare a fost operată la piciorul sănătos

Ultima actualizare:

    Spitalul Judeţean din Baia Mare
Spitalul Judeţean din Baia Mare

O bătrână din Baia Mare îi acuză pe medici de malpraxis: femeia a fost operată la piciorul drept, deşi avea probleme la cel stâng. Conducerea Spitalului de Urgenţă Baia Mare a demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a ajuns într-o asemenea situaţie.

Femeia în vârstă de 85 de ani a fost operată, la finele lunii octombrie, la piciorul greşit, de către medicul Radu Dragoş, de la Spitalul Judeţean din Baia Mare. Asta susţine nepoata femeii, Mihaela Mihalea. Ulterior, medicul şi-a dat seama de eroare şi a operat-o şi la celălalt picior, informează adevarul.ro.

Femeia şi-a fracturat piciorul stâng, dar a fost operată la cel drept

Femeia a căzut în casă, la sfârşitul lunii trecute, şi şi-a fracturat piciorul stâng. Nepoata femeii care a depus deja plângere împotriva unităţii spitaliceşti din Baia Mare la Colegiul Medicilor şi la Parchet a declarat că bunica ei a fost adusă la Urgenţe în data de 28 octombrie. Aici, a fost preluată de către şeful secţiei de Ortopedie, dr. Radu Dragoş.

Acesta a făcut toate analizele femeii în data de 29 octombrie pentru a vedea dacă femeia poate rezista unei astfel de operaţii având în vedere vârsta înaintată a pacientei, apoi a fost operată.

“Sâmbătă la prânz am venit la bunica şi mi s-a spus să fac exerciţii cu bunica ca să nu se piardă progresul făcut până atunci. A fost prima dată când am ridicat pătura şi am verificat şi am văzut că era operată la piciorul drept. Am sunat familia şi toată lumea îşi aducea aminte de piciorul stâng că trebuia operat. Mi-am dat seama atunci că ceva nu este în regulă şi am cerut să fie verificat totul”, a declarat Mihaela Mihalea, potrivit sursei citate mai sus.Tânăra a declarat că nu are niciun fel de pretenţii materiale de la medicul Radu Dragoş, va depune plângeri şi împotriva întregului personal de pe secţia de Ortopedie, asta pentru că bunica ei va purta o tijă într-un picior sănătos. La spital a fost demarată o anchetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net