Ce a primit de Cr─âciun mezina Principelui Nicolae. Poz─â superb─â cu str─ânepoata regelui Mihai ╚Öi p─ârin╚Ťii ei

image
Fostul Prin┼ú Nicolae ┼či so┼úia lui, Alina Binder, ├«nc├ónta╚Ťi de surpriza de care au avut partefoto: Silviu Covaci

Mo╚Ö Cr─âciun a venit mai devreme pentru Principele Nicolae al Rom├óniei ╚Öi fiica sa cea mic─â, Maria-Alexandra, care a venit pe lume la ├«nceputul lunii noiembrie a acestui an. Principesa a primit ├«n dar dou─â tablouri unicat pentru camera sa, unul din acestea reprezent├ónd-o chiar pe micu╚Ť─â, ├«nconjurat─â de personaje Disney. Tat─âl ei a primit un portret al str─â-str─âbunicii sale, Regina Maria a Rom├óniei.

Ideea oferirii acestui dar regal i-a venit omului de afaceri Eduard Uzunov ├«n urm─â cu dou─â s─âpt─âm├óni, ├«n timpul evenimentului caritabil ÔÇ×Arta d─â speran╚Ť─âÔÇŁ, organizat pentru copiii bolnavi, interna╚Ťi la Institutul Clinic Fundeni. ÔÇ×C├ónd am organizat ÔÇ×Arta d─â speran╚Ť─âÔÇŁ a venit Nicolae, ca de fiecare dat─â la evenimentele galeriei Rotenberg-Uzunov, ╚Öi i-au pl─âcut foarte mult c├óteva din lucr─ârile care urmau s─â fie donate Institutului Clinic Fundeni. Una, care a fost practic lucrarea central─â a colec╚Ťiei, reprezent├ónd un urs panda ├«n jungl─â, realizat─â de artistul plastic Arina Bican, precum ╚Öi dou─â lucr─âri ale artistului plastic Martina Grigori╚Ť─â, cu personaje animate. Atunci m-am g├óndit la acest cadou de Cr─âciun pentru Maria-Alexandra ╚Öi ideea s-a bucurat de sus╚Ťinerea necondi╚Ťionat─â a celor dou─â artiste. Pentru a realiza una din lucr─âri a fost nevoie s─â ├«i spun lui Nicolae despre inten╚Ťia noastr─â, ca s─â putem ob╚Ťine o fotografie a micu╚Ťei, care s─â poat─â fi reprodus─â, dar am convenit ├«mpreun─â ca darul s─â fie o surpriz─â total─â pentru so╚Ťia Principelui, AlinaÔÇôMariaÔÇŁ, a declarat Eduard Uzunov.

image
Eduard Uzunov prezint─â cele dou─â tablouri-surpriz─â

Alina Binder nu a știut despre surpriza pusă la cale

Astfel, so╚Ťia lui Nicolae al Rom├óniei a trecut pe la Galeria Rotenberg-Uzunov, la insisten╚Ťele so╚Ťului ei, f─âr─â a ╚Öti ce o a╚Öteapt─â, a╚Öa c─â darul oferit ├«n prezen╚Ťa celor dou─â artiste ╚Öi a c├ótorva prieteni ai artei, a avut efectul dorit. ÔÇ×Faptul c─â artistele au f─âcut aceste lucr─âri din suflet se simte din ce transmite lucrarea sau, cum se spune, din felul ├«n care Dumnezeu ├«nchide lucrarea respectiv─â. Sper ca dragostea din lucrare s─â se transmit─â asupra Mariei-AlexandraÔÇŁ, a mai spus Eduard Uzunov.

Micuţa Maria Alexandra s a născut pe 7 noiembrie 2020 jpeg
Poza alături de care fostul Principe Nicolae le-a urat românilor Sărbători fericite!

La r├óndul s─âu, so╚Ťia Principelui a declarat c─â este ÔÇ×o supersurpriz─â de care ├«╚Öi vor aminti toat─â via╚ŤaÔÇŁ ╚Öi c─â este onorat─â s─â primeasc─â un asemenea dar, ad─âug├ónd c─â rama tabloului ├«n care apare feti╚Ťa ei are exact culoarea mobilei din camera micu╚Ťei: roz.

Tabloul cu chipul Reginei Maria l-a emo╚Ťionat pe fostul Principe

Chiar dac─â evenimentul restr├óns a fost pus la cale cu complicitatea sa ╚Öi Principele Nicolae a avut parte de o surpriz─â: a primit ├«n dar o lucrare semnat─â de Martina Grigori╚Ť─â, un portret al str─â-str─âbunicii sale, Regina Maria a Rom├óniei. ÔÇ×╚śtiu deja unde voi pune aceast─â lucrare cu Regina Maria! Va fi a╚Öezat─â l├óng─â o alt─â lucrare, cu bunicul meu, Regele Mihai I al Rom├óniei. Trebuie s─â stea ├«mpreun─âÔÇŁ, a spus Nicolae, impresionat de frumuse╚Ťea picturii.

Arina Bican ╚Öi Martina Grigori╚Ť─â fac parte dintre cei mai valoro╚Öi arti╚Öti plastici ai momentului, av├ónd deja nenum─ârate expozi╚Ťii personale ╚Öi de grup, proiecte ╚Öi atestate care le recomand─â. Dincolo de toate acestea, pentru orice privitor al lur─ârilor lor, cel mai impresionant este talentul artistelor ├«n ├«mpletirea culorilor ╚Öi stilul inconfundabil al fiec─âreia dintre ele.

Citește și:

Primele imagini cu fiica fostului Principe Nicolae. Str─ânepoata Regelui Mihai e adorabil─â

Cine este socrul fostului principe Nicolae. Tat─âl Alinei Binder are o istorie interesant─â

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
seceta pamant crapat jpeg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
FotoJet (1) jpg
canicula bucuresti 1 jpeg
probleme de sanatate batrani jpeg
calendar ortodox 2021 5 iulie sfantul cuvios atanasie athonitul png