Ce a putut să păţească o familie de români în vacanţă, în Turcia. A plătit mii de euro pentru all-inclusive: „Am renunțat din start..”

Tot mai mulți români aleg să-și petreacă concediile în Turcia, în ultimii ani. Banii pot fi plătiţi în timpul anului, în mai multe rate, iar la momentul plecării este nevoie doar de nişte sume mici pentru diferite activităţi. Forumurile pe aceste subiecte sunt pline de tot felul de experienţe povestite, iar recent un român a scris pe grupul de Facebook "Forum Turcia" ce a pățit cât timp a fost cazat la un resort de cinci stele, scrie adevărul.roMâncare foarte puțină, să nu mai vorbim că nu ies din pui, vită și pește (...) nesimțirea personalului care depășește orice limită de bun simț."

Plajă din Antalya Foto: Shutterstock
Plajă din Antalya Foto: Shutterstock

Ce au povestit românii pe un grup de Facebook 

O familie care s-a cazat la un hotel de cinci stele, din Antalya, a avut parte de o experiență extrem de neplăcută. Românii s-au plâns că au achitat suma de 3.260 de euro pentru o săptămână, regim all inclusive, însă nu au avut ce să mănânce. Totodată, oamenii au precizat că au primit o cameră la demisol, unde mirosea a mucegai. 

„Am renunțat din start la acea cameră, am revenit la recepție am cerut să mi se dea ceea ce am plătit. Bineînțeles că șeful de recepție a fost foarte agresiv, spunând că nu are de unde că ăstea sunt în camerele, că e hotelul plin fiind full sezon. Atunci justițiarul din noi s-a trezit, și i-am spus să ne returneze la fiecare familie cei 3.260 euro pe care i-am achitat încă din luna octombrie 2023, plus dobânda ferentă și rata inflației în Turcia, ne-a privit și a zis că să așteptăm.

După o oră jumate ni s-au dat camerele. Bineînțeles că una dintre familii nu a primit cameră cu vedere la mare, după un scandal de vreo 15 minute a fost nevoită să mai achite 235 de euro pentru suplimentul de vedere la mare”, a povestit românca pe grupul de Facebook ”Forum Turcia”.

 "Nesimțirea personalului ... mâncare foarte puțină"

Românii s-au plâns pe grupul de Facebook că mâncarea a fost extrem de puțină.Minibarul conține două ape două, sticle de Pepsi și două sucuri cu păi. Ar fi enorm de multe de spus, de la nesimțirea personalului care depășește orice limită de bun simț, dacă nu îi dai cel puțin 1 euro nu te bagă nimeni în seamă până la capitolul mâncare. Mâncare foarte puțină, să nu mai vorbim că nu ies din pui, vită și pește, dar nu pește de calitate, macrou și uneori doradă. Dacă nu ajungi în prima oră, o oră jumătate de când se deschide restaurantul către sfârșitul programului chiar nu mai ai ce să mănânci. Cu undeva cu 20-25 de minute înainte să se termine programul de masă se strâng tăvile din benzile calde”, a mai scris turista din România.

Ce l-a dezamăgit pe un alt român 

Un român plecat în concediu, în Turcia, a decis să scrie despre lucrurile care l-au dezamăgit în vacanţa petrecută acolo. „Umbrelele de pe plajă sunt niște ciuperci de paie uscate. Suprafața mică, înalte și arată și urât, practic sunt degeaba, nu oferă nicio protecție împotriva soarelui. La restaurant pâinea este întreagă și trebuie să ți-o feliezi singur. Ai un prosop care trebuie pus pe pâine ca să nu pui direct mâna.

Degeaba, 90% pun direct mâna pe pâine, își taie şi pleacă. (asta ca tot citeam într-o postare că un manager de la alt resort a spus că unii turiști au avut probleme medicale pentru că alți turiști au pus mâna pe mâncare nespălați). Mai e varianta chiflelor dar sunt foarte puține, deci ai șanse să nu găsești chifle”, a scris turistul român pe Forum Turcia.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net