Ce avere impresionantă are Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei. Deține 25 de conturi bancare, dar și o colecție de bijuterii

Ultima actualizare:

Cătălin Cîrstoiu, medicul cu care PSD şi PNL vor să câştige Primăria Capitalei la alegerile locale din 9 iunie 2024, este manager al Spitalului Universitar din Capitală, din anul 2009, şi are 25 de conturi bancare, un autoturism Cadillac şi bijuterii de 150.000 de euro, scrie adevărul.ro. 

Care este averea lui Cătălin Cîrstoiu Foto: DNA
Care este averea lui Cătălin Cîrstoiu Foto: DNA

Averea medicului Cătălin Cîrstoiu

Medicul Cătălin Cîrstoiu este profesor universitar, manager al Spitalului Universitar din Bucureşti, începând cu martie 2020. Cîrstoiu este şi finul lui Traian Băsescu. Managerul Spitalului Universitar deţine o casă în Mogoşoaia, un teren intravilan în Ilfov şi nu mai puţin de 25 de conturi la bănci, în euro, dolari şi lei.

Mai are un apartament în Sectorul 1 de peste 100 de metri pătraţi, dar şi bijuterii în valoare de 150.000 de euro. Cât despre venituri, Cătălin Cîrstoiu are 11 conturi în euro care însumează 406.997 de euro, zece conturi în lei cu 1.571.544 de lei şi patru conturi în dolari cu o valoare totală de 52.530 de dolari. Medicul Cătălin Cîrstoiu încasează, anual, aproape 451.000 de lei de la Spitalul Universitar pentru funcţia de manager.

Cine este Cătălin Cîrstoiu

Medicul Cătălin Cîrstoiu, în vârstă de 49 de ani, este profesor universitar la Catedra de Ortopedie-Traumatologie SUUB, Bucureşti (România) şi membru în Consiliul Profesoral la Facultatea e Medicină. Din 2009 este managerul Spitalului Universitar de Urgenţă din Bucureşti (SUUB) şi şef al Secţiei de Otopedie din cadrul SUUB.

La bază este medic primar de otopedie- traumatologie. Este Doctor în medicină Universitatea de Medicinã şi Farmacie „Dr.Carol Davila”, Bucureşti. Tema sa de de doctorat are titlul: „Algoritm diagnostic şi terapeutic al reviziei componentei femurale decimentate aseptic în artroplastia totalã a şoldului”, iar Conducãtor ştiinţific este Prof. Dr.Ion Dinulescu. A absolvit Medicină Generală, la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Dr.Carol Davila” Bucureşti, Facultatea de Medicină Generală.

Despre averea lui Cristian Popescu Piedone

Actualul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a anunțat oficial duminică intrarea sa în cursa pentru alegerile de la Primăria Generală a Capitalei din partea Partidului Umanist Social Liberal, un partid fondat de Dan Voiculescu.

Cristian Popescu Piedone are o casă de locuit în București, patru terenuri intravilane în Bragadiru (Ilfov), evidențiindu-se prin mașinile de epocă. Conform ultimei declarații de avere, Piedone are trei Cadillac-uri (ani de producție 1968, 1973 și 1974), un Oldsmobil (1959) și un Mercedes (1996). De altfel, pasiunea pentru mașini pare să fie una de familie, dat fiind că și fiul său, Vlad Piedone, anunțat drept candidat la Sectorul 5, are 6 mașini de epocă.

Cristian Popescu Piedone are în conturi economii de 50.000 de euro și 691 de dolari. În ceea ce privește veniturile, în 2022 Piedone a primit doar 45.000 de lei, în condițiile în care în luna mai a acelui an a fost condamnat definitiv la închisoare.

Ce avere are Mihai Enache, candidatul AUR

Conform declarației de avere depusă pe site-ul Agenției Naționale de Integritate (ANI), Enache deține un teren de 2.500 de metri pătrați în Bucșani și o casă de 97 de metri pătrați în aceeași localitate, cumpărată în 2009.

Enache are o mașină Skoda Octavia din 2017 și are în conturi 1.000 de euro și 3.000 de lei. În 2022, a primit salariu de 117.600 de lei de la sectorul 4, în vreme ce soția sa, Diana Enache, a câștigat 62.400 de lei, fiind angajată la Camera Deputaților. În declarația de interese, Mihai Enache a scris că este asociat cu 100 de părți sociale la firma SC Sănătos și Fericit SRL.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net