Ce evenimente sunt pe 31 august și 1 septembrie. Cum ne putem distra în acest weekend

Ce facem sâmbătă, 31 august?

distractie jpeg

Visul Ultimei Nopți de Vara – o călătorie simfonică împreună cu Amadeus, orchestra lor și invitați speciali în ultima sâmbătă de vară. Un eveniment unic care are loc la umbra copacilor din Grădina Botanică, de la ora 17.00, unde vor răsuna cele mai cunoscute acorduri de muzică simfonică și pop, împletite cu multe alte surprize. Prețurile încep de la 113 lei.

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, faimoasa trupă de concerte de tipul „Pop music in a Time Machine”, a anunțat un nou turneu mondial pentru a sărbători o dublă performanță: aniversarea a 10 ani de turnee. Concertul din București, din cadrul turneului, va avea loc la Arenele Romane, de la ora 19.00, iar prețul unui bilet este de 175 de lei.

La Teatrul de Vară din Herestrău are loc un Concert Extraordinar Pop Opera Classical Night, un concert de Gală de la ora 20.00, unde gazda evenimentului Iana Novac vă va introduce într-o lume de basm prin fiecare piesă care va spune o poveste pe ritmurile și acordurile celor mai frumoase piese Pop Opera, arii de operă, canzonete, dar și piese proprii. Prețurile încep de la 140 de lei.

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net