Ce facem în acest weekend. Cele mai tari evenimente pentru a ne distra sau relaxa

Ce facem sâmbătă, 13 aprilie?

Muzicianul turc Ufuk Coșkun a reprezentat una dintre revelațiile anului la ediția X-a Balkanik Festival și suntem bucuroși că ne vizitează de la Istanbul pentru un concert pe terasa KATZ Gastrolab, de la 18:30. Prețurile încep de la 53 de lei.

distractie jpeg

La teatrul Improteca, de vineri până duminică, vor fi 3 seri improvizatorice de neuitat! 36 de improvizatori vor urca pe scenă în perechi alese aleatoriu și vor improviza pentru amuzamentul, dar mai ales pentru votul publicului, adică AL TĂU! TU vei decide pe cine vrei să vezi în serile următoare, așa că prinde un loc la IMPRO MARATON 5, de la ora 19.00. Prețurile încep de la 50 de lei pe seară, iar 120 de lei pentru toate cele 3 seri.

În perioada interbelică, Bucureștiul strălucea într-o efervescență culturală și socială fără egal. Palatul Ghica, cu grandoarea sa arhitecturală și istorică, era unul dintre locurile emblematice ale epocii. În cadrul acestui palat plin de istorie și eleganță, se desfășoară acum un eveniment deosebit, „Jazz in the Palace”, unde Jazz-ul își găsește locul în inimile melomanilor contemporani.Veți avea parte de un dineu a la carte, degustare de vinuri, acompaniați de muzică jazz. Prețul unui bilet pentru această întreagă călătorie este de 990 de lei.

Citește continuarea pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net