Ce mare a crescut Iris Anna, fetița Principelui Nicolae. A fost recunoscută de tată la 3 ani

Ultima actualizare:

    Nicoleta Cîrjan o crește singură pe Iris Anna, fetița ei
Nicoleta Cîrjan o crește singură pe Iris Anna, fetița ei

Are 4 ani, iar lumea spune că seamănă cu Regina Ana. Este micuța Iris Anna, fetița fostului Principe Nicolae, născută dintr-o relație neoficială cu tânăra Nicoleta Cîrjan. A fost recunoscută de tată la 3 ani.

A venit pe lume pe 8 februarie 2016 și a avut parte doar de căldura mamei. Nicoale nu și-a recunoscut fetița la naștere. A spus că nu este făcută cu el, astfel că minunăția de copil a crescut cu multă dragoste maternă.

Nicoleta Cîrjan, tânăra din Brașov care a avut o relaţie cu fostul Principe al României, nu s-a lăsat însă până ce nu a obținut în acte confirmarea că Iris Anna este strănepoata Regelui Mihai.

Principele Nicolae și-a recunoscut fetița abia pe 27 mai 2019, când micuța avea deja 3 ani și 3 luni. Asta după ce Nicoleta a acceptat să facă două teste de paternitate, așa cum și-a dorit ea.

Din acel moment, nepotul princiar şi-a asumat toate responsabilităţile în calitate de părinte. Îi plătește copilei pensie alimentară și are dreptul să o vadă.

Dar micuța Iris Anna, botezată după străbunica sa, Regina Ana, este fericită. Mama ei o răsfață, îi face toate poftele și o ia în toate vacațele. Are deja 4 ani și 4 luni și i se văd bine trăsăturile. Blondina cu ochii negrii și surâs blajin, aduce cu Regina Ana.

Iris Anna are acum 4 ani și 4 luni, iar mama ei spune că este o fetiță sensibilă
Iris Anna are acum 4 ani și 4 luni, iar mama ei spune că este o fetiță sensibilă

”Sensibilă, bună, dulce, puternică, iubitoare de animale, curajoasă, inteligentă, carismatică, așa e ea, Iris Anna, la patru anișori. Pentru mine au fost, cu siguranță, cei mai grei ani din viața mea, dar și cei mai frumoși. Sunt foarte fericită că am ieșit întregi amândouă din acești primi ani, sunt convinsă că tot ce vine va fi mai ușor și mai fain”, a scris Nicoleta Cîrjan într-o postare.

Principele Nicoale a anunțat că va fi din nou tată 

Iar fostul Principe Nicoale va fi din nou tată. Acesta a anunțat în urmă cu două zile că soția sa, Alina Binder, este însărcinată și va naște în noiembrie.

Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina, vor deveni părinți în noiembrie
Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina, vor deveni părinți în noiembrie

”Sunt fericit să vă pot împărtăși că soția mea este însărcinată cu primul nostru copil. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai”, a transmis fostul Principe Nicolae, actual Nicholas Medforth-Mills.

Principele Nicoale a fost exclus de la tron pentru că nu a recunoscut-o pe Iris-Anna

El a fost exclus de Regele Mihai din linia de succesiune a Casei Regale de România, în 2016. Majestatea Sa a fost nemulțumit că Nicolae nu și-a asumat responsabilitățile ce îi reveneau după ce avusese o relație sentimentală cu Nicoleta Cîrjan.

Cei doi se cunoscuseră în mai 2015, în timpul turului României pe bicicletă, pentru un scop caritabil. ”Parcă îl văd pe tată Meu”, a spus Suveranul la Consiliul de Coroană, care a decis eliminarea lui Nicolae de la tron şi retragerea titlurilor dinastice.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/ce-verighete-frumoase-poarta-principele-nicolae-si-sotia-sa

https://www.click.ro/news/national/cine-este-socrul-fostului-principe-nicolae-tatal-alinei-binder-i-insuflat-tinerei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net