Ce se întâmplă cu cazul Caracal în plină pandemie de coronavirus. Dincă, audiat prin videoconferință

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă Foto: Inquam Photos
Gheorghe Dincă Foto: Inquam Photos

Pandemia de coronavirus a pus pe jar autoritățile de pretutindeni, siguranța cetățenilor și prevenirea creșterii numărului de infectări fiind principalul obiectiv al acestora, în momentul de față.

Astfel, mai multe subiecte ardente odinioară au fost puse în planul doi momentan, având în vedere declanșarea pandemiei. Printre acestea se numără și controversatul caz de la Caracal, care este încetinit și afectat de măsurile de izolare pentru COVID-19.

Majoritatea activităților din țară sunt afectate de criza coronavirusului, inclusiv cele de ordin legal. În acest caz, magistrații au fost nevoiți să-i audieze pe cei doi inculpați din cazul Caracal, Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, prin videoconferință.

Cazul Caracal, încetinit de pandemia de COVID-19

Alexandru Cumpănașu, unchiul uneia dintre fetele dispărute, a expus situația pe pagina sa de Facebook. „M-au întrebat mai mulți prieteni în ultima vreme despre Alexandra și Luiza. Și de ce nu mai vorbim de ele. Vreau să vă spun atât: nu este zi în care să nu ne gândim la ele și familia mea evident, să ne întrebam unde sunt, ce se întâmplă și măcar care este adevărul în cazul Alexandrei. 

Au reușit cu COVID-19 să acopere până și întrebarile în acest caz. Unde să dezbatem? Și să dezbatem ce? Disperarea familiilor? Sau nepăsarea statului? Care post TV mai vrea asta acum? În vremurile acestea agenda publică este ocupată cu grijile fiecăruia pentru familia lui! Și nu este nimeni de condamnat pentru asta!”, se arată în mesajul lui Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

„Acum trebuie să ne apăram familiile, democrația și sănătatea (mai ales pe cea mentală)! Și va veni momentul să năvălim și peste interlopi din nou. Si peste cei vinovați pentru Alexandra și Luiza!”, a mai scris acesta.

În acest moment, Gheorghe Dincă are un alt avocat din oficiu, care preferă ca pentru moment să rămână cât mai discret și să nu își facă apariția public.

Gheorghe Dincă și complicele lui au fost audiați prin videoconferință

După ce a schimbat 3 avocați, în prezent Gheorghe Dincă are un alt avocat din oficiu, care preferă ca pentru moment să rămână cât mai discret și să nu își facă apariția public.

Pandemia de coronavirus a băgat în carantină și penitenciarele din România. Deținuții nu mai pot ieși în curte, nu mai pot primi vizite și nici nu mai pot fi duși pe judecătorie. Astfel, zilele trecute, Gheorghe Dincă și complicele său, Ștefan Risipițeanu, au fost audiați de procurorii DIICOT prin videoconferință.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net