Ce se întâmplă cu cazul Caracal în plină pandemie de coronavirus. Dincă, audiat prin videoconferință


    Gheorghe Dincă Foto: Inquam Photos
Gheorghe Dincă Foto: Inquam Photos

Pandemia de coronavirus a pus pe jar autoritățile de pretutindeni, siguranța cetățenilor și prevenirea creșterii numărului de infectări fiind principalul obiectiv al acestora, în momentul de față.

Astfel, mai multe subiecte ardente odinioară au fost puse în planul doi momentan, având în vedere declanșarea pandemiei. Printre acestea se numără și controversatul caz de la Caracal, care este încetinit și afectat de măsurile de izolare pentru COVID-19.

Majoritatea activităților din țară sunt afectate de criza coronavirusului, inclusiv cele de ordin legal. În acest caz, magistrații au fost nevoiți să-i audieze pe cei doi inculpați din cazul Caracal, Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, prin videoconferință.

Cazul Caracal, încetinit de pandemia de COVID-19

Alexandru Cumpănașu, unchiul uneia dintre fetele dispărute, a expus situația pe pagina sa de Facebook. „M-au întrebat mai mulți prieteni în ultima vreme despre Alexandra și Luiza. Și de ce nu mai vorbim de ele. Vreau să vă spun atât: nu este zi în care să nu ne gândim la ele și familia mea evident, să ne întrebam unde sunt, ce se întâmplă și măcar care este adevărul în cazul Alexandrei. 

Au reușit cu COVID-19 să acopere până și întrebarile în acest caz. Unde să dezbatem? Și să dezbatem ce? Disperarea familiilor? Sau nepăsarea statului? Care post TV mai vrea asta acum? În vremurile acestea agenda publică este ocupată cu grijile fiecăruia pentru familia lui! Și nu este nimeni de condamnat pentru asta!”, se arată în mesajul lui Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

„Acum trebuie să ne apăram familiile, democrația și sănătatea (mai ales pe cea mentală)! Și va veni momentul să năvălim și peste interlopi din nou. Si peste cei vinovați pentru Alexandra și Luiza!”, a mai scris acesta.

În acest moment, Gheorghe Dincă are un alt avocat din oficiu, care preferă ca pentru moment să rămână cât mai discret și să nu își facă apariția public.

Gheorghe Dincă și complicele lui au fost audiați prin videoconferință

După ce a schimbat 3 avocați, în prezent Gheorghe Dincă are un alt avocat din oficiu, care preferă ca pentru moment să rămână cât mai discret și să nu își facă apariția public.

Pandemia de coronavirus a băgat în carantină și penitenciarele din România. Deținuții nu mai pot ieși în curte, nu mai pot primi vizite și nici nu mai pot fi duși pe judecătorie. Astfel, zilele trecute, Gheorghe Dincă și complicele său, Ștefan Risipițeanu, au fost audiați de procurorii DIICOT prin videoconferință.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
vladimir putin rusia
fabrica mustar tecuci jpg
image
image
image
image
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub cred în românia animat gif
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg