Ce viață dulce duce Sorina în America: ore de pian, gimnastică și înot! „Nu a vrut niciodată să ia legătura cu familia Șaramet!”

Ultima actualizare:

    Sorina Săcărin a început școala în AmericaFoto: captură video ziare.com
Sorina Săcărin a început școala în AmericaFoto: captură video ziare.com

La aproape două luni după ce Sorina Săcărin a fost adoptată de o familie de români din Statele Unite ale Americii, tatăl fetiței a vorbit despre cum s-a adaptat copila la viața de peste Ocean.

Într-un interviu acordat pentru ziare.com, Gabriel Săcărin a declarat că Sorina a trecut peste toate problemele din România, după ce familia asistentei maternale a refuzat să o dea părinților adoptivi, iar procurorul general a pus presiuni pentru a o împiedica pe aceasta să iasă din țară. Fetița s-a adaptat bine în SUA și se înțelege bine cu frații ei, Ava (11 ani) și Adam (4 ani). 

„Pe 21 septembrie se vor împlini 2 luni. Sorina face foarte bine. Este iubită aici, ea ne iubeşte pe noi, îşi iubeşte fraţii, o iubeşte mai ales pe Ramona. Toată ziua e în braţele ei şi îi lasă peste tot prin casa scrisorile sau îi scrie pe bucăţele de lemn: «tu eşti o mamă adevărată”. Mie îmi spune că Ramona e cel mai bun om pe care l-a văzut până acum. Se simte într-o familie. Fac multe împreună, Ava a mers la aceeaşi şcoala unde merge acum Sorina şi o întreabă tot felul de lucruri, Ava o învaţă engleza, se joaca împreună. E foarte bine că Sorina se poate juca pe două niveluri, la un nivel cu Adam şi la alt nivel cu Ava”, a declarat Gabriel Săcărin. Întrebat dacă fetița a vrut să ia legătura cu familia din Șaramet, tatăl Sorinei a declarat că:„Nu. Niciodată. Nici aici, nici în România”.

Cum a fost prima zi de școală în America

Sorina a început școala pe 4 septembrie și învață foarte repede limba engleză. Micuța ia lecții de pian, face gimnastică și a învățat deja și să înoate: „Sorina a descoperit aici că are foarte multe opţiuni şi libertatea de a alege. Aşa că am mers la magazin, şi-a ales singură ghiozdanul, şi-a ales rechizitele, hainele, gentuţa în care să ia mâncarea. (...) A învăţat să înoate şi ii place foarte mult. A vazut la Ava că se scufundă şi acum îşi pune şi ea ochelari şi face la fel. Face o lăţime de bazin pe sub apă. Îi place să se plimbe cu bicicleta împreună cu Ava”.

Citește și

Gata! Sorina a ajuns în SUA şi a devenit cetăţean american

Primele imagini cu Sorina Săcărin în noua ei casă din America

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net