Cele mai frumoase saline din România! Care se află pe primul loc


    Cele mai frumoase saline din România: Salina Ocnele Mari este una dintre cele mai mari din ţara noastră foto: proalpin.ro
Cele mai frumoase saline din România: Salina Ocnele Mari este una dintre cele mai mari din ţara noastră foto: proalpin.ro

Cele mai frumoase saline din România sunt un adevărat punct de atracţie pentru majoritatea turiştilor, datorită potenţialului natural existent. Salinele sunt adevărate palate de sare cu efecte terapeutice extraordinar de benefice asupra sănătăţii. Click! îţi prezintă cele mai frumoase saline din România.

Poţi petrece un concediu minunat într-o staţiune unde există şi saline. În acest fel, ai parte de un tratament care îţi împrospătează sănătatea şi cheful de viaţă. În continuare, iată care sunt cele mai frumoase saline din România.

Cele mai frumoase saline din România: Salina de la Târgu Ocna

Salina de la Târgu Ocna este situată în inima Moldovei şi atrage o mulţiume de turişti în regiune prin numeroasele sale atracţii turistice din interior şi din împrejurimi. Baza turistică a salinei este locul în care turiştii se pot bucura de activităţi de agrement, de jocuri şi de sporturi. Se numără printre cele mai frumoase saline din România. La aceasta se adaugă şi alte atracţii în interior, cum ar fi Biserica Sfânta Varvara, sala de spectacole şi pista de carturi.

Cele mai frumoase saline din România: Salina Ocnele Mari

Salina Ocnele Mari este situată în staţiunea balneo-climaterică cu acelaşi nume. Aceasta este una dintre cele mai mari din ţara noastră, având o suprafaţă de peste 20000 metri pătraţi, şi una dintre cele mai frumoase saline din România. Parcul salinei este şi unul dintre cele mai populare din România, pentru că include o mulţime de atracţii turistice, printre care se numără o biserică şi un muzeu, terenuri de sport, locuri de joacă şi un restaurant.

Cele mai frumoase saline din România: Salina Slănic Prahova

Salina Slănic Prahova este una dintre cele mai frumoase saline din România şi atracţia centrală a staţiunii balneo-climaterice Slănic. Aceasta este una dintre cele mai mari saline din ţara noastră şi o destinaţie importantă pentru turismul de tratament din regiune. Baza turistică din interiorul minei Unirea include terenuri de sport, un centru de tratament, locuri de joacă pentru copii, o pistă de carting şi multe altele.

Salina Praid este una dintre salinele extrem de bine amenajate din ţara noastră şi în care turiştii pot participa la o mulţime de evenimente, precum festivaluri şi spectacole de teatru. Este una dintre cele cele mai frumoase saline din România, deoarece galeriile ei includ un spaţiu dedicat artei, o biserică, un teren de joacă cu diverse atracţii atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, şi un muzeu dedicat sării şi mineritului.

Cele mai frumoase saline din România: Salina Turda

Salina Turda este de recunoscută pentru dimenisunile sale, dar şi pentru numărul mare de atracţii turistice pe care îl include. Turiştii au la dispoziţie un centru de tratament performant, dar şi locuri de joacă cu mini-golf, biliard, carusel şi popice. Una dintre cele mai cunoscute atracţii este lacul de la nivelul inferior, pe care poţi face plimbări cu barca. În plus, vara te poţi bucura şi de Ştrandul Durgău şi de un centru spa pe tot parcursul anului.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
cub vica blochina png
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
ceai somn jpg
image
image
image
image
image
image
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea