Cine e și cum arată iubita lui Radu Mazăre. «Fiecare zi e tristă fără el»

Ultima actualizare:
Roxana, iubita lui Radu Mazăre
Roxana, iubita lui Radu Mazăre

Pe Radu Mazăre îl știe toată lumea, dar cine este femeia care i-a fost alături de mai bine de 10 ani și care îi conduce afacerea din Madagascar? Fostul edil și-a lăsat hotelul pe mâni bune, Roxana, iubita lui, fiind managerul locației.

Dacă până acum Radu Mazăre și iubita lui, Roxana Mihalache, duceau o viață de lux în Madagascar, sfidând sentința din România a fostului edil al Constanței, iată că Interpolul a intervenit în povestea de dragoste a celor doi, Mazăre fiind arestat miercuri, 8 mai, așa cum au anunțat sursele judiciare. 

Edilul se afla de peste un an în Madagascar și spunea că a cerut azil politic, locuind în țara exotică alături de iubita lui și conducând împreună un complex turistic. Roxana, care este managerul general al resortului, pare să fi câștigat pe deplin simpatia turiștilor care le-au călcat pragul, aceștia mărturisind că persoană „mai amabilă decât ea nu se poate”, chiar dacă alte voci au avut și nemulțumiri cu privire la serviciile oferite de cuplu. 

Cine este Roxana, iubita lui Radu Mazăre 

Roxana Mihalache este iubita oficială a fostului edil de peste 18 ani, în ciuda infidelităţilor constante ale acestuia. Partenera lui Mazăre a abandonat o carieră de model și a renunțat și la o afacere în România, pentru a avea grijă de resortul lui Mazăre din Madagascar. Aceasta este înaltă și frumoasă, având în vedere că a fost model, blondă, cu ochii deschiși la culoare și are un zâmbet larg care se pare că l-a fermecat cu totul pe Radu Mazăre. 

Roxana și Mazăre sunt împreună de peste 10 ani
Roxana și Mazăre sunt împreună de peste 10 ani

Nici ea nu se lasă mai prejos, fiind extrem de atentă cu partenerul ei, în perioadele în care aceasta trece prin momente neplăcute, fiind certat cu „legea” de mai multe ori. 

„Nu i-am adus nici nisip, nici scoici. Nu i-am adus decât fructe, legume, mâncare și atâta tot, cărți de citit (..) Starea lui este bună, așteaptă să facă contestație”, spunea Roxana în 2015, când il vizita pe acesta în arest. În plus, iubita lui a povestit, la momentul respectiv, că este tristă fără el în fiecare zi când cei doi nu se văd. 


    Roxana și Mazăre sunt împreună de peste 10 ani Foto: Kanal D
Roxana și Mazăre sunt împreună de peste 10 ani Foto: Kanal D

„Fiecare zi e tristă fără Radu Mazăre. Normal că îmi e dor de el, dar l-am văzut ieri un pic la proces. Psihic vorbind, e ok. Stă foarte bine. Nu are nicio problemă”, a spus Roxana la momentul respectiv. 

Radu Mazăre, condamnat la 9 ani cu executare în dosarul retrocedării ilegale a plajelor

Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, este cel care a primit cea mai mare condamnare în dosarul retrocedării plajelor ( 9 ani de închisoare). Cu toate acestea, el nu apare pe site-ul Poliţiei la „persoane urmărite”. Pe numele lui Radu Mazăre există un mandat de arestare preventivă emis în ianuarie 2018 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind dat în urmărire internaţională la data de 11.01.2018. Mazăre a fugit în Madagascar în decembrie 2017, de unde a trimis o scrisoare publică în care spune că nu are încredere în Justiţia din România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net