Cine este dansatorul român care s-a stins din viață, la Londra. Avea numai 31

Alexandru Vereb era un tânăr dansator care a murit la vârsta de 31 de ani. Acesta trăia la Londra și făcea parte dintr-o trupă din Arad. În ultimii ani, se confrunta cu probleme cardiace, iar în urmă cu o săptămână făcuse o operație la inimă. Alexandru era o firă optimistă. Era ambițios și zâmbitor. 

Încă un român a murit departe de țara lui natală Foto: Shutterstock
Încă un român a murit departe de țara lui natală Foto: Shutterstock

Alexandru avea probleme cardiace

Duminică, 29 octombrie 2023, Alexandru Vereb și-a dat ultima suflare în orașul în care locuia de câțiva ani la Londra. Românul se confrunta de ceva timp cu probleme de sănătate, iar în urmă cu o săptămână făcuse o operaţie la inimă, însă se pare că au apărut complicaţii, scrie Observatornews.ro.

Ce mesaje au transmis colegii de trupă 

El făcuse parte din trupa arădeană DOMA Art, alături de Dorian și Maura Cosma. Colegii de trupă au postat două mesaje despre Alexandru al lor. „Deși drumurile vieții te-au dus pe alte scene, tu niciodată nu ai uitat locul de unde ai plecat. Ultimul tău dans nu trebuia sa fie astăzi! Drum lin, Alexutz!“; „Ca un fulger a venit această veste. Fostul nostru dansator, un prieten și un suflet generos ne-a părăsit mult prea devreme. Alexandru Vereb, vei rămâne mereu in inimile și-n amintirile noastre așa cum îți plăcea să fii: ambițios, zâmbitor și optimist. Rămas bun, suflet drag!”, au scris cei de la DOMA Art pe pagina de Facebook. 

Alexandru Vereb avea 31 de ani Foto: Facebook
Alexandru Vereb avea 31 de ani Foto: Facebook

Alexandru Vereb: „Dacă îţi place ceea ce faci, nu este greu"

În anul 2010, Alexandru Vereb a acordat un interviu, pentru Adevărul.ro, în care spunea: „Nu mi s-a părut nimic greu, niciodată. Dacă îţi place ceea ce faci şi faci cu pasiune, nu e greu şi nu e obositor”.

Acesta era convins că peste 10 ani va avea parte de succes pe marile scene de profil din întreaga lume, atât în calitate de coregraf, cât şi de dansator. „Nu vreau să renunţ să dansez. Vreau să fac în paralel şi coregrafie, dar şi dans”, mai spunea tânărul dansator. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net