Cine este socrul fostului principe Nicolae. Tat─âl Alinei Binder are o istorie interesant─â

simeon stalpnicul png
Nicolae ┼či Alina au ap─ârut pe lista oficial─â cu participan┼úii la funeralii sub numele domnul ┼či doamna Nicolae de Roumanie Medforth-Millsfoto: Click!

Fostul Principe Nicolae a fost un monument de durere la ├«nmorm├óntarea Regelui Mihai, bunicul s─âu, iar imaginile spun mai mult dec├ót o mie de cuvinte. Singura alinare a t├ón─ârului ├«n aceste momente grele a fost so┼úia sa, Alina Maria Binder, despre care p├ón─â de cur├ónd se ┼čtia c─â ├«i este doar logodnic─â. Cei doi se pare c─â s-au c─âs─âtorit ├«n secret. De┼či Nicolae si-a pierdut dreptul de a emite preten┼úii la coroan─â, Casa Regal─â ┼či-a dat acordul pentru nunt─â, ├«nc─â de pe vremea c├ónd Regele Mihai tr─âia.

Principele Nicolae (32 de ani) ├«┼či revine cu greu dup─â vestea care a ├«ndurerat familia regal─â. Sprijinul lui este so┼úia, Alina Maria Binder (29 de ani), care a fost al─âturi de fostul principe ├«nc─â de c├ónd s-a aflat cumplita veste, dar ┼či pe ├«ntreaga durat─â a ceremoniilor prilejiute de funeralii.    

Alina Maria Binder a lucrat la departamentul de rela┼úii publice a Asocia┼úiei Aviatorilor, condorm propriului profil de Facebook, condus─â de tat─âl s─âu, Heinz Binder. Rolul asocia┼úiei a fost de a-i ajuta pe fo┼čtii pilo┼úi pentru a-┼či recupera de la Statul Rom├ón pensiile t─âiate ├«n timpul ├«n care Emil Boc era premier. Chiar socrul fostului Principe, care a fost pilot timp de 25 de ani, a fost ├«n aceast─â situa┼úie. Heinz Binder a reu┼čit, prin decizia instan┼úei, s─â-┼či recupereze banii.

simeon stalpnicul png
Fostul Principe Nicolae a fost cople╚Öit de emo╚Ťii la funeraliile bunicului s─âuFoto: privesc.eu

Astfel, in 2013, Heinz Binder a primit, printr-o decizie a Tribunalului Bucuresti, suma de 45.096 lei (aproximativ 10.000 euro la acea data), suma care i-a fost oprita din cuantumul pensiei in perioada 2010-2012. Pensia i-a fost recalculata, ├«ncepand cu 1.04.2012, la 4.750 lei (peste 1.000 euro), iar decizia a r─âmas valabil─â ┼či azi, potrivit Revistei Taifasuri.

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai ┼či fost Principe al Rom├óniei, s-a c─âs─âtorit ├«n secret cu Alina-Maria Binder, o t├ón─âr─â discret─â, pasionat─â de avia┼úie. Ea chiar a urmat un curs pentru a putea ob┼úine un atestat de copilot.

simeon stalpnicul png
Alina Binder a urmat un curs de copilotFoto: arhiv─â personal─â

So┼úia fostului principe a f─âcut ┼×coala de Muzic─â ┼či Arte Plastice din Bucure┼čti ┼či a terminat Colegiul Na┼úional I.L. Caragiale. Ulterior, a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) ┼či a absolvit un master ├«n Rela┼úii Interna┼úionale ┼či Integrare European─â la SNSPA, potrivit datelor publicate pe contul personal de socializare.  

Alina Binder a devenit cunoscut─â odat─â cu rela┼úia pe care a avut-o cu Sebastian Blaga, fiul politicianului Vasile Blaga, fost ministru de Interne. Alina Binder are un frate, Mihai, care lucreaz─â pentru Microsoft, p─ârin┼úii celor doi fiind Rodica ┼či Heinz Binder.

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
Lucile Randon
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock
colaj kate middleton jpg