Cine este temutul interlop Costel Raiciu, care l-a împușcat pe fratele Alinei Pană, de la Exatlon

Ultima actualizare:

    Temutul interlop Costel Raiciu a fost boxer la Clubul Steaua
Temutul interlop Costel Raiciu a fost boxer la Clubul Steaua

Împușcături ca-n filme pe străzile de la marginea Capitalei. Joi seară, în jurul orei 19.10, în comuna Chiajna, din județul Ilfov, doi bărbați au fost atacați cu pistoale și săbii de către membrii unei grupări interlope. Surse din Poliție spun că tot scandalul a pornit de la faptul că fiecare clan ar susține un alt candidat la Primăria Chiajna. Iată cine este interlopul Costel Raiciu, care l-a împușcat pe fratele Alinei Pană, de la Exatlon.

Un incident șocant s-a petrecut joi seară, 23 iulie, în comuna Chiajna! Trei clanuri interlope care se luptă pentru controlul asupra sectorului 6 s-au atacat.

Alina Pană spune că se teme pentu viața ei, pentru că vărul său, Costel Raiciu, se află în libertate
Alina Pană spune că se teme pentu viața ei, pentru că vărul său, Costel Raiciu, se află în libertate

Surse din cadrul IPJ Ilfov vorbesc despre faptul că 12 membrii ai acestora s-au împușcat cu pistoale cu gloanțe, iar doi dintre ei se află în stare gravă în spital.

Totul ar fi pornit de a clanurile Vasiloi și Pietroi, care i-au atacat pe cei din gruparea Iordan. Doi bărbați se aflau în mașină în momentul în care au fost agresați.

Aceștia s-au trezit că se trag focuri de armă în mașina lor, iar imediat au fost înconjurați de către agresori, care mai apoi i-au atacat și cu săbii.

Lui Niculae Bădălău i s-au furat bunuri din casă în valoare de 80.000 de euro
Lui Niculae Bădălău i s-au furat bunuri din casă în valoare de 80.000 de euro

Plini de sânge, au așteptat Salvările la marginea trotuarului. Printre victime se află și Călin Pană, fratele Alinei Pană, culturista care a participat la Exatlon.

Ea dă vina de cele întâmplate pe Costel Raiciu (31 de ani), vărul său, un interlop de temut, eliberat din pușcărie în urmă cu un an.

Alina Pană: ”Costel Raiciu este un fost deținut. Îmi e teamă pentru viața mea”

“Costel Raiciu este un fost deținut, a fost condamnat pentru tentativă de crimă, este un criminal pentru că ulterior persoana pe care a bătut-o a murit la interval de două săptămâni, însă el a fost condamnat doar pentru tentativă de crimă. A executat nouă ani, a fost eliberat acum un an și s-a aliniat cu mai multe clanuri interlope destul de influente, alături de el a fost vărul lui, Raiciu Sorin, Luca Bogdan, frații Titera și încă 30 de persoane pe care nu le știu. L-au împușcat și pe fratele meu și pe prietenul lui, au tras cu pistoale. După, s-au dus la ei la mașină si i-au atacat cu săbii. Când am ajuns, deja erau în Salvare, cu tăieturi și plini de sânge, nu știu exact de la ce s-a ajuns aici. Îmi este teamă pentru viața mea și a mamei mele”, a povestit, plângând, Alina.

Motivul atacului dintre clanurile interlope: candidatul la Primăria Chiajna 

Surse oficiale vorbesc despre faptul că atacul ar fi avut loc din motive electorale. Mai exact, Liviu Iordan, liderul clanului Iordan, ar susține un alt candidat la Primăria Chiajna decât celelalte două grupări mafiote.

Și unii, și alții au un cazier care atârnă greu, cu multe atacuri sângeroase, trafic de droguri, prostituție, furturi și chiar crime.

Călin, fratele Alinei Pană, a fost la un pas să fie ucis
Călin, fratele Alinei Pană, a fost la un pas să fie ucis

Liviu Iordan, împreună cu fratele său, a fost trimis în judecată de procuroii DIICOT, după ce a fost arestat în celebrul dosar privind furtul de arme din unitatea militară de la Ciorogârla, care s-a petrecut în ianuarie 2009.

În urma cercetărilor au fost găsite toate armele furate din depozitul ce aparține batalionului de asigurare materială al Forțelor Aeriene, respectiv Brigăzii nr.1 Rachete sol-aer. Adică arme de asalt, care urmau să fie folosite în cadrul traficului de droguri.

Costel Raiciu, fost boxer la Steaua care face legea pe stradă

Costel Raiciu, zis Costy Litraşu, fost boxer de performanţă la clubul Steaua, este cunoscut ca făcând parte din anturajul lui Sile şi Nuţu Camataru.

În 2010, acesta a fost acuzat de tentativă de omor calificat deosebit de grav, după ce a snopit un tânăr în bătaie şi l-a abandonat în comă în fața Spitalului Universitar, din Capitală.

În acest caz extrem de violent a fost cercetat și Romeo Răzdan, consilier local în comuna ilfoveană Chiajna. Raiciu a fost arestat, în 2011, fiind condamnat de judecătorii Curţii de Apel la 10 ani de închisoare.

Nici în arest nu s-a potolit fostul sportiv, ci l-a înjunghiat în picior pe un alt deținut, acuzat de furtul de maşini de lux, pentru a nu le divulga anchetatorilor informații referitoare la capii rețelei.

Numele lui Costel Raiciu apare și în cazul pistolului furat din casa senatorului Niculae Bădălău

Numele lui Costel Raiciu apare și în cazul spargerii casei senatorului Niculae Bădălău. La nouă luni de la atac, pistolul politicianului PSD, furat din locuință, a fost găsit, în august 2019, în Chiajna, după un conflict între grupările mafiote de aici.

Prietenul lui Călin, din clanul Iordan, a zăcut plin de sânge pe marginea trotuarului până când a ajuns Ambulanța
Prietenul lui Călin, din clanul Iordan, a zăcut plin de sânge pe marginea trotuarului până când a ajuns Ambulanța

Potrivit giurgiupesurse.ro, au fost implicaţi consilierul judeţean PNL de Ilfov, Ofiţeru Cornel Constantin, zis Mamutu, fiul acestuia, poreclit Halbă şi Costel Raiciu.

Anul trecut, vărul Alinei Pană a fost eliberat după cazul din 2010 și iată că a comis-o din nou. Deocamdată, polițiștii îl caută, pentru că imediat după atacul sângeros a dispărut fără urmă.

Costel Raiciu a dispărut fără urmă după atacul sângeros din Chiajna

“Polițiștii au găsit la locul faptei doi bărbați, cu vârste de aproximativ 35 de ani, care ar fi fost agresați fizic și care au fost transportați cu ambulanța la o unitate medicala din București, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Persoanele bănuite de săvârșirea faptei nu au fost găsite, însă, au fost identificate de polițiștii din Chiajna. Din relatările preliminare ale persoanelor transportate la spital, au reieșit anumite date privind o posibilă folosire de armă. În acest context, precizăm că din verificările specifice desfășurate până în prezent nu au rezultat elemente certe și concludente care să conducă la concluzia că au fost folosite arme”, au transmis reprezetanții IPJ Ilfov, la câteva ore după măcelul din stradă.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/13-clanuri-mafiote-conduc-capitala

https://www.click.ro/news/national/clanurile-care-au-terorizat-europa-s-au-intors-tara-politia-de-frontiera-numarat-la

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net