Click! vă spune povestea celui mai vechi șantier din București


    Lucrările pe șantier sunt abandonate de mai multe luni
Lucrările pe șantier sunt abandonate de mai multe luni

10 ani și nouă luni. Acesta este recordul stabilit de cel mai vechi șantier de infrastructură din București, Strapungerea Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu-str. Hațeganu care ar fi trebuit să lege sectoarele 3 și 4. Autoritățile Capitalei promit că în acest an, lucrarea va fi în sfârșit gata.

Strapungerea Nicolae Grigorescu- Splai Dudescu este cea mai mare nouă arteră creată în București după Revoluție. Proiectul a fost început în martie 2010 și constă în largirea B-dului N. Grigorescu la trei benzi pe sens, realizarea unui scuar median și lărgirea trotuarelor la 5 metri. La intersectia bulevardului Nicolae Grigorescu cu Splai Dudescu s-a construit un pasaj suprateran rutier peste râul Dambovita și care trebuie să facă legătura cu str. Hateganu din sectorul 4. Pasajul rutier urmează să aibă câte două benzi pe sens, iar de o parte și de alta a sa, documentul prevede realizarea a două poduri care să asigure relația cu Splaiul Independenței. În acest an, edilii au anunțat mai multe termene pentru finalizarea lucrărilor, ultimul, iulie 2016 nefiind respectat nici el. Iarna a înghețat lucrările iar muncitorii au dispărut. Imensul pasaj nu are rampele gata, ba chiar în capătul care ar urma să se lege cu o șosea de str. Hateganu rămâne în aer. Bulevardele nu sunt asfaltate nici în partea dinspre sectorul 3 nici peste Dâmbovița în sectorul 4. Trotuarele nu sunt amenajate iar scuarul există doar ca idée.

Reprezentanților Municipalității sunt însă optimiști și spun că lucrarea este aproape gata și mai sunt mici ”detalii. Primele vor fi gata în primăvară cele doua poduri de la sol, de o parte și de alta a pasajului suprateran. Restul lucrării, adică și pasajul, mai are de așteptat însă aproximativ 6 luni dezvăluie surse din cadrul Primăriei Capitalei.

Proiectul a fost inceput in martie 2010 si ar fi trebuit incheiat la sfarsitul anului 2012.

cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub claudia pavel cream png
horoscop jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
roxana hulpe colaj jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg