Clujeanul care și-a omorât mama cu 14 lovituri de cuțit în timp ce aceasta dormea, condamnat. Câți ani va sta după gratii

Ultima actualizare:

    Călin Mișin a primit o pedeapsă de 21 ani și 8 luni de închisoare pentru crimă FOTO: bzc.ro
Călin Mișin a primit o pedeapsă de 21 ani și 8 luni de închisoare pentru crimă FOTO: bzc.ro

Și-a omorât mama și a vrut să-i curme viața și fratelui său, dar nu a reușit. Este vorba despre un bărbat de 50 de ani din Cluj Napoca pentru care instanța a decis să stea 21 de ani și 8 luni după gratii pentru faptele comise.

Clujeanul Călin Mișin a primit o pedeapsă de 21 ani și 8 luni de închisoare pentru că și-a înjunghiat mama în timp ce femeia dormea și a încercat să își ucidă fratele, care a reușit să scape. Instanța a mai decis ca fratele criminalului să primească daune de 30.000 euro.  

Și-a înjunghiat mama de 14 ori 

În spatele acestei povești de groază care a avut loc într-un apartament din cartierul Mănăștur se află povestea unei familii dezorganizate, în care consumul de alcool, scandalurile și bătăile erau la ordinea zilei. Până anul trecut, când o crimă a pus capăt acestor manifestări.

În toiul nopții, pe fondul consumului de alcool, Călin Mișin (50 ani) și-a înjunghiat de 14 ori mama în timp ce aceasta dormea și a încercat să își omoare și fratele. Toți locuiau în apartamentul dobândit în urma divorțului dintre părinți. Criminalul avbea mai multe nemulțumiri la adresa mamei și a fratelui său, toate având la bază consumul de alcool și abuzurile din copilărie.

Într-una din declarațiile date, autorul a spus că mai multe probleme l-au făcut să se trezească și toiul nopții și să ucidă: „în duminica respectivă am băut iarăși și s-au strâns toate nemulțumirile în capul meu și atunci s-a întâmplat ce s-a întâmplat”. P fondul relațiilor tensionate, Călin Mișin a susținut că și-a ucis mama pentru a-i luat pensia. Iar pe fratele lui a vrut să îl omoare pentru a-i pasa responsabilitatea crimei, iar el ar fi devenit proprietarul apartamentul în care locuiau, conform bzc.ro.

I-a lovit cu un cuțit de bucătărie    

În noaptea respectivă, criminalul a luat un cuțit din bucătărie și a intrat în dormitorul mamei sale, pe care a înjunghiat-o de 14 lovituri (9 lovituri în zona toracică, 1 în zona abdominală, 2 în zona capului și 2 la mâini). Apoi, după ce victima a decedat, a mers în camera unde dormea fratele său și cu același cuțit l-a lovit în cap, după care i-a pus plapuma peste cap, ținând apăsat, intenționând clar să îl omoare. Victima a reușit să scape și astfel a sunat la 112.

Deși la început Călin Mișin a încercat să pună atacul pe seama fratelui, varianta aceasta nu a rezistat prea mult, astfel că, la scurt timp, a recunoscut că și-a ucis mama și că a încercat să îl omoare și pe fratele lui.

Instanța l-a condamnat pe Călin Mișin la 21 de ani și 8 luni de închisoare cu executare, precum și la plata a 30.000 de euro drept daune către fratele său.  

Citește și: 

Crimă atroce în Cluj: Un bărbat de 30 de ani și-a ucis mama cu un topor

Mama criminală din Săveni, mărturisiri șocante: «Eu l-am născut. Am vrut să murim amândoi!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net