Clujeanul care și-a omorât mama cu 14 lovituri de cuțit în timp ce aceasta dormea, condamnat. Câți ani va sta după gratii

image
Călin Mișin a primit o pedeapsă de 21 ani și 8 luni de închisoare pentru crimă FOTO: bzc.ro

Și-a omorât mama și a vrut să-i curme viața și fratelui său, dar nu a reușit. Este vorba despre un bărbat de 50 de ani din Cluj Napoca pentru care instanța a decis să stea 21 de ani și 8 luni după gratii pentru faptele comise.

Clujeanul Călin Mișin a primit o pedeapsă de 21 ani și 8 luni de închisoare pentru că și-a înjunghiat mama în timp ce femeia dormea și a încercat să își ucidă fratele, care a reușit să scape. Instanța a mai decis ca fratele criminalului să primească daune de 30.000 euro.  

Și-a înjunghiat mama de 14 ori 

În spatele acestei povești de groază care a avut loc într-un apartament din cartierul Mănăștur se află povestea unei familii dezorganizate, în care consumul de alcool, scandalurile și bătăile erau la ordinea zilei. Până anul trecut, când o crimă a pus capăt acestor manifestări.

În toiul nopții, pe fondul consumului de alcool, Călin Mișin (50 ani) și-a înjunghiat de 14 ori mama în timp ce aceasta dormea și a încercat să își omoare și fratele. Toți locuiau în apartamentul dobândit în urma divorțului dintre părinți. Criminalul avbea mai multe nemulțumiri la adresa mamei și a fratelui său, toate având la bază consumul de alcool și abuzurile din copilărie.

Într-una din declarațiile date, autorul a spus că mai multe probleme l-au făcut să se trezească și toiul nopții și să ucidă: „în duminica respectivă am băut iarăși și s-au strâns toate nemulțumirile în capul meu și atunci s-a întâmplat ce s-a întâmplat”. P fondul relațiilor tensionate, Călin Mișin a susținut că și-a ucis mama pentru a-i luat pensia. Iar pe fratele lui a vrut să îl omoare pentru a-i pasa responsabilitatea crimei, iar el ar fi devenit proprietarul apartamentul în care locuiau, conform bzc.ro.

I-a lovit cu un cuțit de bucătărie    

În noaptea respectivă, criminalul a luat un cuțit din bucătărie și a intrat în dormitorul mamei sale, pe care a înjunghiat-o de 14 lovituri (9 lovituri în zona toracică, 1 în zona abdominală, 2 în zona capului și 2 la mâini). Apoi, după ce victima a decedat, a mers în camera unde dormea fratele său și cu același cuțit l-a lovit în cap, după care i-a pus plapuma peste cap, ținând apăsat, intenționând clar să îl omoare. Victima a reușit să scape și astfel a sunat la 112.

Deși la început Călin Mișin a încercat să pună atacul pe seama fratelui, varianta aceasta nu a rezistat prea mult, astfel că, la scurt timp, a recunoscut că și-a ucis mama și că a încercat să îl omoare și pe fratele lui.

Instanța l-a condamnat pe Călin Mișin la 21 de ani și 8 luni de închisoare cu executare, precum și la plata a 30.000 de euro drept daune către fratele său.  

Citește și: 

Crimă atroce în Cluj: Un bărbat de 30 de ani și-a ucis mama cu un topor

Mama criminală din Săveni, mărturisiri șocante: «Eu l-am născut. Am vrut să murim amândoi!»

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
adrian sarbu mediafax jpeg
pom mosmon jpg
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati