Confesiunile bunicului fetei care a fost ucisă de iubit, la Sibiu: „Când am auzit să cad jos”. Criminalul a recunoscut că era drogat când a comis fapta

Familia tinerei ucise cu sânge rece de iubitul său într-un apartament din Sibiu relatează povestea cutremurătoare a tragediei.

Florentina avea doar 21 de ani / foto: arhiva personala
Florentina avea doar 21 de ani / foto: arhiva personala

În timp ce criminalul și-a recunoscut fapta, bunicul care a crescut-o pe fată de la vârsta de un an plânge în timp ce mărturisește că nepoata sa era plecată de acasă de două săptămâni și nu știa nimic despre relația ei cu ucigașul. Mama tinerei urmează să vină din Italia de urgență pentru înmormântare.

Fata crescuse doar cu bunicul

Bunicul își amintește cu durere că a fost singurul care s-a ocupat de ea, de la vârsta fragedă de un an și două luni, în timp ce părinții săi erau separați, iar mama plecată în Italia. Vecinii o descriu pe tânără ca fiind respectuoasă și cu un bun simț, crescută de bunici în absența mamei sale.

„Când am auzit să cad jos. Îţi dai seama, eu am crescut-o de la un an și două luni. Am fost și mamă și tată. Mama plecată afară, în Italia, tata la Sibiu.. erau despărțiți, dar tata nu s-a mai ocupat de ea deloc.

Eu singur am avut grijă de ea de la un an și două luni. Nu este vorba despre nicio prietenie de un an. Nu este adevărat. Păi fata mergea mai mult în Brașov, la Sibiu s-a dus să se angajeze mai mult”, spune bunicul fetei ucise într-un apartament din Sibiu, potrivit Antena3CNN.

Se pare că tânăra avea un anturaj ciudat

Cu toate acestea, există voci care susțin că tânăra se afla într-un anturaj ciudat și că și ea ar fi consumat droguri, inclusiv iubitul său, care a recunoscut că era sub influența acestora în momentul crimei.
„Da, avea un anturaj ciudat. Şi ea era ciudată...plin de drogați”, spune o cunoștință a victimei. 

„Practic cei doi s-au cunoscut nu cu mult timp înainte ca el să înceapă să aibă psihozele pe care le-a avut. Ea în ciuda acestui fapt, a rămas în continuare lângă el și l-a ajutat și l-a susținut și a fost și ea să-l caute atunci la ultima lui psihoză, după care tot timpul cât stea împreună, ea îl ajuta, îl ajuta să se calmeze, să-și revină și să poată să urmeze o viață normală”, spune un apropiat al celor doi. 

Ancheta continuă, iar tânărul acuzat de omor a afirmat că a comis fapta sub influența drogurilor și din gelozie. Va fi judecat pentru fapta sa, iar autoritățile vor decide dacă va fi arestat pentru următoarele zile sau va fi lăsat în libertate. Există și informații despre problemele psihice anterioare ale acestuia, precum și despre posibila sa consumare de substanțe interzise.

Vecinii, care au auzit zgomote din apartamentul cuplului, au încercat să intervină, dar fără succes. Descoperirea tragică a trupului neînsuflețit al tinerei a fost făcută de un bărbat care locuia în același apartament cu cei doi, care a alertat imediat autoritățile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net