Copil de 8 ani dat dispărut, găsit mort în mașina tatălui. Băiețelul a fost înjunghiat

Ultima actualizare:
Tatăl minorului
Tatăl minorului

Descopeire tragică în Cluj, unde un băiețel de 8 ani dat dispărut a fost găsit fără viață în mașina propriului său tată, cu urme de înjunghiere pe trup.

Băiatul de 8 ani din Cluj-Napoca fusese dat dispărut de acasă în 25 iulie şi era căutat de Poliţie. Micuțul a fost găsit marţi, 28 iulie, mort într-un autoturism, pe drumul dintre Lita și Petreștii de Jos, potrivit site-ului de știri cluj24.ro. Copilul a fost înjunghiat în piept. Tatăl acesta, la rândul lui dispărut, este considerat posibil suspect.

IPJ Cluj a publicat fotografia tatălui minorului și a rugat persoanele care au informaţii ce pot conduce la găsirea/depistarea bărbatului să apeleze numărul de urgenţă 112.

Băiețelul a fost găsit înjunghiat în piept
Băiețelul a fost găsit înjunghiat în piept

„În toată această perioadă, nu s-a stabilit legătura telefonică cu tatăl minorului, acesta având telefonul închis. Până în prezent, tatăl minorului nu a fost găsit. Cauza a preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea continuării investigațiilor”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.


    Băiețelul a fost găsit înjunghiat în pieptFoto: cluj24
Băiețelul a fost găsit înjunghiat în pieptFoto: cluj24

Băieţelul a fost înjunghiat şi a fost descoperit în maşina tatălui său cu care plecase de acasă, susține Mediafax, care citează surse judiciare. Pe 25 iulie, IPJ Cluj a anunțat că un copil în vârstă de 8 ani, din Cluj-Napoca, a plecat de acasă cu tatăl său şi nu s-a mai întors. Nici tatăl băiețelului nu s-a mai întors la domiciliu, astfel că mama copilului a sesizat poliția. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au preluat acest caz, fiind vorba despre o suspiciune de omor. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net