Copile folosite în orgii sexuale de VIP-urile din Timișoara

image
Copilele au povestit prin ce orori au trecut cu VIP-uri din Timișoara

Un judecător, un medic de oase, un polițist și alte nume sonore din Timișoara au poftit la ”carne fragedă”. Se săturaseră de ”băbătii de 35 de ani” și făceau sex cu copile.

Un document intrat în posesia „Adevărul” scoate la iveală detalii incredibile din dosarul de trafic de minore în care apar mai multe VIP-uri din Timişoara, printre care judecătorul Nicolae Tomuş, poliţistul Ovidiu Giţan, DJ Manzotti şi un medic ortoped de la Spitalul Judeţean Timişoara.

În documentul intrat în posesia „Adevărul”, procurorii DIICOT descriu modul în care Paul Mânzu, zis „Arthur”, un interlop cu antecedente penale, şi-a creat o imagine de bărbat fatal care cucerea fete ce ajungeau ulterior „carne de tun” pentru VIP-uri locale, minorele fiind atrase în adevărate orgii sexuale.

„La început, în realizarea activităţii de racolare, inculpaţii joacă rolul de loverboy, în sensul că încep o relaţie sexuală cu minorele pentru a le iniţia în viaţa sexuală (în cazul în care acestea nu au experienţă), după care le promit un stil de viaţă mai bun, iar modul prin care şi l-ar câştiga ar fi unul deosebit de atractiv şi anume practicarea prostituţiei”, au arătat procurorii DIICOT, citați de adevarul.ro.

Potrivit aceleiaşi surse, odată iniţiate, tinerele erau plasate unor clienţi cu potenţial financiar, printre care şi Nicolae Aurelian Tomuş, un judecător de la Judecătoria Timişoara, care ar fi închiriat în Dumbrăviţa o casă special pentru petreceri sexuale cu minore.

„De regulă, la aceste petreceri organizate săptămânal, inculpaţii îşi invitau clienţii şi aduceau minorele, cărora le ofereau băuturi alcoolice şi substanţe stupefiante, astfel încât să fie lipsite de inhibiţii pentru a accepta să consume actele sexuale. De cele mai multe ori protagonistele acestor orgii sexuale erau filmate de Mânzu Paul cu telefoanele mobile, după care le distribuia membrilor grupării infracţionale, pentru ca, la rândul lor, să le arate potenţialilor clienţi”, se mai arată într-un document oficial.

În dosarul de trafic de minore în care este cercetat sub control judiciar judecătorul Aurelian Tomuş a fost arestat şi poliţistul Ovidiu Giţan, care avea un rol activ în racolarea şi plasarea unor minore.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Tora Vasilescu
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
ruxi si cristi mitrea jpg
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
panouri fotovoltaice
image
image
image
image
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg