CRAIOVA. O gravidă suspectă de Covid-19 a murit într-un izolator. Femeia de 36 de ani urma să nască

13 noiembrie 2020
image
Foto: Arhiv─â Click

O femeie în vârstă de 36 ani, gravidă în ultimul trimestru de sarcină, a decedat într-un spital din Craiova, în izolator. Cauza morţii nu a fost încă stabilită.

O gravidă de 36 ani a murit în această dimineaţa la UPU Craiova. Femeia a fost transferată de la Spitalul suport-COVID-19 din Băilesti, la spitalul Filantropia-Maternitate. De aici, însă, pentru că Terapia Intensivă a spitalului nu este prinsă în protocolul COVID, a fost transferată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, scrie adevarul.ro.

Starea femeii era grav─â, avea temperatur─â ┼či respira greu, satura┼úia ├«n oxigen fiind sub 80 unit─â┼úi. Gravidei i s-au prelevat probe pentru efectuarea testului, fiind plasat─â ├«ntr-un salon izolator, ├«n a┼čteptarea rezultatului. Un medic ginecolog a consultat-o ├«n UPU, acesta constat├ónd c─â starea pacientei este stabil─â. Toate acestea s-au petrecut azi-noapte, ├«n aceast─â diminea┼ú─â, ├«n jurul orei 10.00, femeia intr├ónd ├«ns─â ├«n stop cardio-respirator ┼či deced├ónd. Nici copilul nu a mai putut fi salvat.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
alina puscas png
image
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg