Crimele de la Caracal. Telefoanele lui Gheorghe Dincă, percheziţionate informatic

Gheorghe Dincă i a condus pe anchetatori la locul unde a declarat că a aruncat trupul Luizei png
Gheorghe Dincă a fost adus din nou de anchetatori lacasa ororilorfoto: captură/Digi 24

Informaţii-cheie pot afla anchetatorii marţi (6 august) după ce vor verifica cele trei telefoane ale lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul cimelor de la Caracal. Perchiziția informatică va avea loc în prezența lui Dincă și a avocatului acestuia. Între timp, bărbatul de 66 de ani, care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu, a fost readus în casa ororilor, acolo unde oamenii legii încă mai strâng probe care să-i dovedească vinovăţia.

Marți are loc percheziţia informatică a celor trei telefoane găsite de anchetatori în casa monstrului din Caracal. Aparatele vor fi expertizate chiar la Caracal, pentru că anchetatorii au stabilit că operaţiunea trebuie făcută în prezenţa suspectului de crimă. Inițial, procurorii intenționau să efectueze percheziția la București, însă ulterior au regândit strategia.

În timpul cercetării la casa ororilor, procurorii au descoperit trei telefoane, toate cu cartele pre-pay. Vineri au fost găsite și telefonul Alexandrei Măceșanu și cartela SIM. Acestea au fost identificate înt-un parc din Caracal, la circa 3 kilometri de locuința lui Gheorghe Dincă. Bărbatul de 66 de ani este în acest moment principalul suspect care a răpit-o, violat-o și ucis-o pe minora de 15 ani. Telefonul și cartela erau aruncate la distanță mare unul de celălalt, iar Dincă i-a condus de bunăvoie pe anchetatori la locul în care le aruncase.

Telefonul de pe care Alexandra Măceşanu a cerut ajutor la 112 nu se află printre cele verificate

Avocatul familiei Luizei Melencu susţine că printre cele trei telefoane nu se află şi cel de pe care Alexandra Măceşanu a sunat la 112 pentru a cere ajutor. 

Percheziţia informatică a telefoanelor lui Gheorghe Dincă are loc abia în a 12 zi de când autorităţile au intrat pentru prima oară în casa acestuia. Dn declaraţiile avocatul familiei Luizei Melencu, cealaltă victimă a monstrului din Caracal, atât le-a luat experţilor să preia amprentele şi probele biologice de pe ele. Avocatul familiei Luizei susţine că telefonul de pe care Alexandra a sunat la 112 nu a fost percheziţionat informatic nici până acum. 

Sâmbătă dimineaţă (3 august), DIICOT a anunţat că, în urma testelor ADN, anchetatorii au ajuns la concluzia că profilul genetic găsit în curtea lui Dincă aparține unei singure persoane, iar aceasta ar fi Alexandra Mihaela Măceşanu, adolescenta de 15 ani dispărută în urmă cu o săptămână.

Cum a reuşit Alexandra să pună mâna pe telefon pentru a suna la 112

Alexandra a reuşit să găsească un telefon mobil în locul în care a fost sechestrată după ce agresorul său a plecat la farmacie. Fata a relatat că este legată şi că a fost violată.

„La ora 11.23, Măceşanu Alexandra a revenit cu un nou apel la 112, de pe acelaşi număr de telefon, sesizând aceleaşi aspecte, motiv pentru care dispecerul IPJ Olt a redirecţionat apelul către dispeceratul Poliţiei Municipiului Caracal, solicitând măsuri urgente. După primirea apelului de la ora 11.12. dispecerul Poliţiei Municipiului Caracal a transmis sesizarea către patrula de ordine publică pedestră, care acţiona în zona 7 Caracal, (...) adresă pe care aceasta a furnizat-o de o carte de vizită găsită la locul unde se afla”, se arată în raportul MAI.

Citeşte şi:

Imagini din «Casa Ororilor». Cum arată curtea criminalului din Caracal: „Gropi săpate și cimentate”

Crima de la Caracal. Chipuri împietrite de durere şi lacrimi amare după ce monstrul din Olt şi-a recunoscut faptele

cub  anamaria prodan 2 png
Roger E  Mosley car crash jpg
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
cub theo rose png
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg