Criminalul fetei de 16 ani din Fieni a fost arestat


    George Zugravu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile (foto: adevarul.ro)
George Zugravu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile (foto: adevarul.ro)

Tribunalul Dâmboviţa a dispus măsura arestării preventive a lui George Zidaru, zis „Geo cel rău”, după ce magistraţii au admis probele procurorilor care îl incriminează, potrivit adevarul.ro. Tânurul și-a ucis fosta iubită cu 24 de lovituri de cuțit.

Tânărul de 25 de ani şi-a ucis fosta iubită cu bestialitate, aplicându-i, potrivit medicilor legişti, 24 de lovituri de cuţit. „Geo cel rău”, aşa cum îşi spunea pe Facebook agresorul, nu a suportat ideea de a o vedea alături de alt băiat şi i-a luat viaţa.

În noapte de vineri spre sâmbătă, George a pândit-o pe Cristina Nichita, în fața casei. După ce tânăra s-a despărțit de actualul iubit, „Geo cel Rău” a înjunghiat-o, aplicându-i 24 de lovituri de cuțit.

Fata şi-a dat ultima suflare în braţele mamei „A intrat pe poartă şi m-a strigat. Eu, din somn, în cămaşă de noapte am sărit în stradă. Am fugit după ea, iar el a luat-o de coadă şi a târât-o până în şanţ. Mai trăia când am ajuns la ea în şanţ. Mi-a spus: Mami, să știi că te iubesc mult! Astea au fost ultimele sale cuvinte”, a declarat, pentru adevarul.ro, Ioana Nichita, mama fetei.

„Geo cel Rău” a avut o perioadă tulbure de când s-a despărţit de Cristina. Ea şi-a găsit un alt iubit, iar lucrul acesta l-a scos din minţi.

Apogeul a fost atins în momentul în care fata a postat un mesaj în care a scris că ar fi făcut 2 ani şi jumătate dacă ar fi fost în continuare cu George.

Cristina și George au fost iubiți mai bine de doi ani și jumătate
Cristina și George au fost iubiți mai bine de doi ani și jumătate

„Ea a răscolit toată treaba. Acum patru zile ei făceau doi ani şi jumătate de când erau împreună şi ea a postat pe Facebook că acum făceam doi ani şi jumătate cu fostul meu iubit şi a postat şi o melodie. Treaba asta l-a răscolit foarte mult. După ce s-a despărţit de ea plecase şi a făcut turul României cu bicicleta. Când a venit înapoi, el i-a scris la poartă din rumeguş şi motorină un mesaj: Te iubesc! Dar, când a văzut ce a postat ea pe Facebook, a luat-o razna”, a povestit, pentru adevarul.ro, Amelia Ioniţă, mama agresorului.

Criminalul a fost prins imediat de polițiști, care l-au reținut. Prezentat în fața judecătorilor, el a fost arestat.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 450568075 jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Jose Maria Gimenez la finalul partidei Uruguay Ghana se ceartă cu arbitrul Daniel Siebert. FOTO EPA EFE
locuri de munca angajari
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg